Hem > V > Vilka Är Alternativ För Sverige?

Vilka är alternativ för Sverige?

Ideologi. Alternativ för Sverige (AfS) beskriver sig som ett nationalistiskt parti och värnare om svenska nationen tusenåriga historia och det svenska folkets intresse.

Läs mer

Med tanke på detta, vad gör piratpartiet?

Piratpartiet (förkortning: PP) är ett svenskt politiskt parti som bildades under ledning av Rickard Falkvinge i januari 2006 för att skydda privatlivet och begränsa immaterialrätter som hindrar kunskaps- och informationsutbyte på internet. Hur många medlemmar har Medborgerlig samling?

PartiledareIlan Sadé
PartisekreterareMonika Råberg Hellsing
Grundat2014
Antal medlemmar4 000 (egen uppgift)
Europaparlamentet

Följaktligen, hur stora var ny demokrati?

Riksdagstiden (1991–1994) För en lista över riksdagsledamöter för Ny Demokrati, se Lista över ledamöter av Sveriges riksdag 1991–1994. Ny Demokrati fick 6,7 procent av rösterna i riksdagsvalet 1991, 25 riksdagsmandat och sammanlagt 335 mandat på kommunal nivå. Vad är kommunistiskt parti? Partiet anger i sitt partiprogram att de har marxism-leninismen som ideologisk bas. De är ett revolutionärt arbetarparti som har en fullständig omvandling av samhället som mål. I stället för kapitalismen vill de ha ett arbetarstyrt, socialistiskt samhälle.

Följaktligen, vilka är övriga partier?

Dessa är: Feministiskt initiativ, Piratpartiet, Direktdemokraterna, Alternativ för Sverige, Medborgerlig Samling, SPI Välfärden, Norrbottenspartiet, Nya Partiet, Enhet, Junilistan, Ny Framtid, Pensionärspartiet, Sjukvårdspartiet samt Ny demokrati. Vilket parti är Alexander Bard med i? Han lämnade Folkpartiet efter valet 2010. Han planerade därefter att tillsammans med ett antal personer från Liberati att bilda ett politiskt parti med namnet Liberaldemokraterna. Bard gick i september 2011 med i Centerpartiet.

Vad vill demokraterna?

Demokraterna (D) är ett politiskt parti bildat i Göteborg. Partiledare och kommunalråd är Martin Wannholt. Partiet motsätter sig bygget av Västlänken. Andra hjärtefrågor för partiet är bekämpandet av korruption, kriminalitet och segregation. När hade Sverige en majoritetsregering?

Eftersom Sverige har ett parlamentariskt regeringssystem bildar det parti eller den koalition av partier som har flest mandat i riksdagen regeringen. Detta innebär att det inte finns någon fastställd tidsperiod för hur länge en regering har majoritet, eftersom den kan ändras beroende på vilket eller vilka partier som är vid makten vid en viss tidpunkt.

Folk frågar också hur ser ett kommunistiskt samhälle ut?

Ett kommunistiskt samhälle är ett samhälle där det inte finns något privat ägande av egendom eller produktionsmedel. I stället är det samhället som helhet som äger och kontrollerar dessa saker. Distributionen av varor och tjänster baseras på behov, inte på vinst. I ett kommunistiskt samhälle arbetar människor tillsammans för det gemensamma bästa, inte för sin egen personliga vinning.

By Hungarian

Kan man vara både undvikande och ambivalent? :: Var AltaVista?
Användbara länkar