Hem > r > Är Anonym Korsord?

Är anonym korsord?

Synonymer till anonym

  • icke namngiven, utan uppgivet namn, namnlös, okänd, onämnd, hemlig; osignerad, utan underskrift.
  • opersonlig, omärklig, oigenkänd, obemärkt.

Läs mer

Vad är motsatsen till anonym?

Ordet anonym är synonymt med okänd och kan bland annat beskrivas som "inte namngiven, okänd". Ordet är motsatsen till uppseendeväckande. Vad betyder begreppet samtycke? samtycke i ordbok från 1870

Betydelse: Tillåtelse, att något erhålles eller får ske, som blifvit begärdt eller ifrågastäldt.

Vad menas med utgivare?

Utgivare – ensamansvaret innebär att det är en enda person, utgivaren, som ansvarar för det som står i en tryckt skrift eller i ett utsänt program. Man kan också ha en ansvarig utgivare för en webbsida. Utgivare utses av den som äger tidningen/tidskriften, bedriver sändningsverksamheten eller framställer webbsidan. Och därefter, Är väl utan grund? Utan Grund betyder ungefär detsamma som ogrundad.

Kan arg gå i?

adjektiv
positiven arg
ett argt
den|det|de arga
komparativen|ett|den|det|de argare
Vad är Sottis? Sottis uttalas sott|is [-i´s] och är ett substantiv -en -er. Sottis betyder: dumhet. dumt yttrande.

Vilken är motsatsen?

Betydelse: Motsatt förhållande; äfven person eller sak, som har helt och hållet motsatta egenskaper i förhållande till en annan. Är bra för sammanhållningen?

Sammanhållning är den grad i vilken elementen i ett system eller en struktur är bundna till varandra. Inom programvaruteknik används sammanhållning för att mäta styrkan i förhållandet mellan de olika modulerna i ett system. En hög grad av sammanhållning anses i allmänhet vara bra, eftersom det visar att modulerna är tätt sammanlänkade och arbetar tillsammans för att utföra en specifik uppgift.

Vad betyder samtycke inom vården?

Inom hälso- och sjukvården avser samtycke det frivilliga samtycke som en patient ger till att få vård. Detta samtycke uttrycks vanligtvis i form av ett skriftligt dokument som undertecknas av patienten. I vissa fall kan samtycke också vara underförstått genom patientens handlingar, t.ex. när patienten går med på att genomgå ett medicinskt ingrepp. I allmänhet måste samtycket ges fritt och utan tvång för att det ska anses vara giltigt.

By Hibbs

Vad är anonymitet på internet? :: Vad kostar det att lägga in en annons på Blocket?
Användbara länkar