Hem > H > Hur Många Ljudböcker Får Man Låna På Biblioteket?

Hur många ljudböcker får man låna på biblioteket?

Om du lyssnar på e-ljudböcker i en mobil eller surfplatta kan du ladda ned appen Biblio. I appen kan du välja att lyssna på boken utan att vara uppkopplad mot internet. Du kan låna 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod.

Läs mer

Hur laddar man ner ljudböcker från biblioteket?

Ladda ner appen Biblio eller logga in på bibliotekets webbplats. För att låna ljudböcker i mobilen laddar du ner appen Biblio. Appen finns att ladda ner gratis till Iphone och Ipad i App Store, samt till Android-mobiler och surfplattor i Google Play. När nedladdningen är klar får du upp en lista över bibliotek. Vad kostar Biblio?

Det här kostar för vuxna och barn:

  • Få ett nytt bibliotekskort. Det kostar 10 kr för barn och 25 kronor för vuxna.
  • Kopiera och skriva ut.
  • Tappa bort eller förstöra en bok.

Hur länge gäller ett bibliotekskort?

Bibliotekskortet är en värdehandling och du ansvarar för det du lånat. Lånetiden är normalt tre veckor. Om ingen reserverat det du lånat, kan du göra omlån så att lånet förlängs. Bibliotekskortet är giltigt i tre år, därefter måste du förnya det. Vilka bibliotek har OverDrive? För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive.

Därefter, hur loggar man in på biblio appen?

Kom igång med Biblio

  1. Hämta appen Biblio till din iOS- eller Android-enhet.
  2. Hämta Biblio i App Store för iPhone eller iPad eller Hämta Biblio i Google Play för Android.
  3. Starta appen och välj bibliotek V8biblioteken.
  4. Skriv in ditt lånekortsnummer eller personnummer och din fyrsiffriga PIN-kod.
På motsvarande sätt, vilken app för ljudböcker är bäst? Bästa ljudboksappen 2022
  • Bookbeat. Även Bookbeat har goda betyg från sina användare, i Google Play har den total betyget 4,4/5 och i App Store 4,6/5 stjärnor.
  • Nextory. Ljudbokstjänsten får totalt 3,4/5 för Android och 4,6/5 i App Store.
  • Bokus Play. En ny utmanare från en klassisk internetbokhandel.
  • Audible.

Var kan jag lyssna på ljudbok?

För att kunna läsa eller lyssna på en e-bok eller ljudbok på surfplatta eller i mobil laddar du ned och installerar applikationen Dito. För alternativa applikationer, läs mer här. Gör så här: Ladda ned Dito-appen till din enhet via App Store (för iPad eller iPhone), eller Google Play (för Android). Hur gör man för att lyssna på ljudböcker?

Det finns några olika sätt att lyssna på ljudböcker. Ett sätt är att använda en app som Audible eller iTunes, där du kan ladda ner ljudböcker direkt till din enhet. Ett annat sätt är att använda en streamingtjänst som Hoopla eller Overdrive, som låter dig strömma ljudböcker från deras bibliotek. Slutligen kan du bränna ljudböcker till en cd-skiva och lyssna på dem i bilen eller på en cd-spelare.

Med detta i åtanke, vem har läst in flest ljudböcker?

Enligt Guinness World Records är antalet ljudböcker som spelats in av en enskild person 2 636, vilket uppnåddes av Ray Friesen (USA) som verifierades i Scottsdale, Arizona, USA, den 29 oktober 2020.

By Longerich Freshour

Vad gör en författare? :: Vad är det som låter barnbok?
Användbara länkar