Hem > V > Vad Är En Bekant?

Vad är en bekant?

Bekant betyder i stort sett samma sak som välkänd.

Läs mer

Därefter, Är bekant korsord?

Synonymer till bekant

  • adj. välkänd, känd, välbekant, veterlig; förtrogen, underkunnig. motsatsord. okänd, främmande.
  • subst. vän, umgängesvän, bekanting, bekantskap. motsatsord. obekant, främling.
  • Användarnas bidrag. van.
Därefter, har en bekant? Ordet bekant är en synonym till bekanting och familjär och kan bland annat beskrivas som "känd, välkänd". Ordet används i uttrycket "bekanta ansikten" som betyder "kända personer". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av bekant samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Är inte bekant korsord?

Synonymer till obekant

  • adj. okänd, främmande, ny, obskyr; ovan, okunnig, inte förtrogen med. motsatsord. bekant; van, kunnig.
  • subst. främling, främmande, okänd, utomstående. motsatsord. bekant, vän, polare, partner.
  • Användarnas bidrag. anonym.
Med tanke på detta, har brister synonym? Ordet brister är synonymt med brista och kan bland annat beskrivas som "utgör brist, fattas; saknas". Ordet används i uttrycket "brister i gråt" som betyder "börjar gråta". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av brister samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

På motsvarande sätt, kan gå i vågor?

Gå I Vågor betyder ungefär detsamma som häva sig. Är Gaeler? eller gäler (pluralis) folk med keltiskt språk som bebor Irland, ön Man och v. Skottland || sg. gael (gäl), -en ovanl.

Är iskalla läppar?

Kalla vinterdagar är torra läppar ofta ett större problem än vid mildare väder så se till att skydda läpparna lite extra med läppbalsam som ofta kallas "cold cream". Ett plus i kanten är att använda läppkräm/lipsyl eller cerat med SPF för att ge extra skydd, helst alla dagar på året. Vad betyder bestritt?

Ordet "ifrågasatt" kan ha två olika betydelser. Den första betydelsen är när två personer eller grupper har olika åsikter om något. Den andra betydelsen är när något inte är säkert och kan diskuteras.

Därmed, Är allom bekant?

Om du antar att du frågar om alla är bekanta med det ämne som diskuteras är svaret sannolikt nej. Det är alltid viktigt att se till att alla som deltar i diskussionen är på samma sida när det gäller att förstå ämnet. Detta kan göras genom att ge en kort översikt eller genomgång av huvudpunkterna.

By Patricio Karstens

Hur vet man om han är svartsjuk? :: Hur fungerar Bee-Bot?
Användbara länkar