Hem > H > Hur Skickar Man Via Blocket?

Hur skickar man via Blocket?

Så funkar det

  1. Aktivera frakt på din annons. Lägg in din annons precis som vanligt.
  2. Du väljer köpare. När du och köparen är överens om frakt kan du starta betalningen.
  3. Köparen betalar.
  4. Du skickar varan.
  5. Köparen hämtar ut varan.
  6. Du får betalt.

Läs mer

Dessutom, kan man lita på blocketpaket?

Men om du ska göra affärer på Blocket över en viss summa så är blocketpaketet att rekommendera. Jag har använt det själv minst 3 gånger, och det har fungerat bra. Men det är inte 100% säkert. Regeln "Verkar det för bra för att vara sant så är det antagligen så" gäller fortfarande. Man kan också fråga Är det säkert med blocketpaket? Fick väldigt smidigt båda ggr. Fick legitimera mig med Bank-ID, ange pris för varan sen när köparen betalat lämnar jag bara in paketet. Sen tog det 2-3 dagar innan mottagare hämtade ut paketet sen hade jag pengarna på kontot efter 2 dagar från att paketet hämtades ut. Fungerade jättesmidigt i dessa 2 fall.

Hur betalar man en faktura utan OCR?

OCR-nummer eller personligt meddelande

Om det inte finns något OCR-nummer ska du antagligen skriva in ett meddelande om vad din faktura omfattar. Oftast är det dock ett OCR-nummer som ska skrivas, du hittar numret nere till vänster på fakturan.
Följaktligen, kan man ha bankgiro som privatperson? Alla dina kunder, privatpersoner och företag, kan betala till ditt bankgiro. Betalningsmottagaren bestämmer till vilket bankkonto bankgironumret ska kopplas.

Dessutom, hur fungerar paypal mellan privatpersoner?

Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar på en webbplats – skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter för säljaren. Kan man ringa till Blocket? Vår kundservice finns tillgänglig varje dag och hjälper gärna till innan affären genomförs om ni har några frågor. Intresserade svarar via Meddelanden. Lägger du in telefonnummer kan de även ringa. För 10 kr kan du välja ett tillfälligt nummer.

Kan inte se mail på Blocket?

Detta kan bero på flera saker. Det händer att meddelanden som skickas till våra annonsörer blockeras automatiskt i vårt filter för att de innehåller text som är stötande, spam eller otillåtet innehåll som strider mot Blockets allmänna regler och villkor. Detta för att skydda dig som kund. Varför visas inte mitt telefonnummer på Blocket?

Ditt telefonnummer visas inte på Blocket av två anledningar: antingen har du inte angett det i fältet "Telefonnummer" i dina annonsinställningar eller så har du valt att dölja ditt telefonnummer i dina annonsinställningar.

Folk frågar också hur säkert är blocketbetalning?

Säkerheten för blockkedjebetalningar beror på säkerheten hos den underliggande blockkedjetekniken. Blockkedjan är en distribuerad databas som är säker till sin konstruktion. Uppgifterna lagras i ett decentraliserat nätverk av datorer, och varje transaktion verifieras av nätverket innan den registreras. Detta gör det mycket svårt för hackare att manipulera uppgifterna.

By Cordelie Fajardo

Vad är det för skillnad att betala med kontokort och kreditkort? :: Kan man ha mer än ett BankID på samma telefon?
Användbara länkar