Hem > V > Vad Är Erbarmligt?

Vad är erbarmligt?

Latinskt namn med betydelsen segerbringande.

Läs mer

Har kraften korsord?

Synonymer till ha kraft till

  • orka.
  • Användarnas bidrag. förmå
Kan tillfrågad korsord? Synonymer till tillfråga
  • ställa en fråga till, fråga, rådfråga, interpellation.
  • Användarnas bidrag. vidtala.

Vad menas med övertygande?

Ordet övertyga är en synonym till övertala och truga och kan bland annat beskrivas som "får någon att tro eller bli säker på". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av övertyga samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. På motsvarande sätt, vad betyder ordet förblir? Förblir kan beskrivas som "är fortfarande, fortsätter att vara". Ordet används i uttrycket "är och förblir" som betyder "är sannerligen". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förblir samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med erfar?

erfara i ordbok från 1870

Betydelse: Genom yttre eller inre känslosinnet emottaga intryck af fysisk eller andlig verkning; äfv, erhålla kunskap, underrättelse om något. I allmänhet liktydigt med Förnimma.
Vad är petig? Vad betyder och hur uttalas petig

Petig uttalas pet|ig och är ett adjektiv -t -a. Petig betyder: pedantisk. gnetig.

Följaktligen, vad betyder ratades?

Ratad betyder ungefär detsamma som bortvald. Var kanske ratade för?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga. Det beror på den specifika situationen och det sammanhang i vilket uttalandet gjordes. Om talaren är osäker på om han/hon också har blivit betygsatt eller inte är det möjligt att han/hon faktiskt också har blivit betygsatt. Om talaren däremot är säker på att han eller hon inte blev bedömd också, är det mindre troligt att han eller hon faktiskt blev bedömd också.

Och en annan fråga, vad är en renlevnadsman?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga, eftersom den är subjektiv. En renlevnadsmänniska kan vara någon som avstår från droger och alkohol, eller någon som lever en hälsosam livsstil.

By Copland

Är en att lita på korsord? :: Hur mäter man Torx storlek?
Användbara länkar