Hem > H > Hur Mycket Kostar Det Att Sälja På Blocket?

Hur mycket kostar det att sälja på Blocket?

Annonsera från 15 kr – sälj till hela Sverige!

En av fyra saker som läggs upp här säljs inom ett dygn. Genom att använda våra digitala köpekontrakt, erbjuda frakt och säkra betalningsmetoder maxar du dina chanser att sälja och gör affären trygg och smidig för både dig och köparen.

Läs mer

Man kan också fråga hur gör man för att sälja på blocket?

Dags att sälja?

  1. Ladda ner vår app till mobilen. Om du inte redan har vår Blocket-app – ladda ner den. Då är det superenkelt att fota det du vill sälja och lägga in en annons på direkten.
  2. Var sak har sitt pris! Och priset spelar roll.
  3. Njut av att du kommit igång. Bra jobbat.
Vad kostar det att göra en Blocket annons? Vi vill göra det lätt att välja andra hand i första hand. Därför är det flera av våra mest populära kategorier gratis att annonsera.

Hur länge får man ha en annons på Blocket?

Eftersom Blocket vill minimera antalet inaktuella annonser på Webbplatsen tas en annons bort av Blocket efter två månader från publiceringsdagen. På Blocket Bostad uthyres tas annons bort av Blocket om du inte har loggat in på ditt Blocket Bostad-konto under en sammanhängande period om tre veckor. Vad kostar en Traderaannons? Vad kostar det att annonsera på Tradera? Vi tar en provisionsavgift som är 10% på sålda varor, för osålda annonser så betalar du endast för tillval och eventuell uppläggningsavgift om du publicerat mer än 100 varor på en månad. Priserna kan variera om du har butik, tar del av en aktiv kampanj etc.

Är det lätt att sälja på Blocket?

Att rensa hemma och sälja saker begagnat online är ett snabbt och smidigt sätt att tjäna pengar på. – Svenskarna uppskattar värdet av sina oanvända prylar till 17 000 kronor i snitt. Inför jul kan det vara en jättebra idé att rensa lite hemma och sälja av sådant som inte längre används. Och en annan fråga, vad säljer bäst på blocket 2022? Statistiken visar de sökord flest sökt på i respektive kategori mellan 11-17 januari 2022.

  • KLÄDER OCH SKOR. Fjällräven. Moncler. Jordan 1. Peak performance. Canada goose.
  • ELEKTRONIK. Playstation. Tv. Iphone. Nintendo switch. Gaming dator.
  • SPORT- OCH FRITIDSUTRUSTNING. Skidor. Snowboard. Slalomskidor. Längdskidor. Långfärdsskridskor.

Vilken dag är bäst att lägga ut en annons på Blocket?

Söndagar är bästa dagen att lägga upp nya annonser, då är folk är lediga och har tid att titta. Skicka snabbt, ju snabbare du skickar varan desto nöjdare blir kunden och nöjd kund kommer ofta åter. Hur skriver man en bra annons på Blocket?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom det bästa sättet att skriva en bra annons på Blocket (eller någon annan plats för småannonser) varierar beroende på vad du säljer, din målgrupp och din egen personliga skrivstil. Det finns dock några allmänna tips som kan hjälpa dig att skriva en lyckad annons på Blocket:
1. Håll den kort och koncist. Människor som surfar på små annonssajter letar vanligtvis efter specifika föremål och har inte tid att läsa långa, utdragna beskrivningar. Kom till saken och ge de viktigaste detaljerna om ditt föremål med så få ord som möjligt.
2. Använd ett tydligt och kortfattat språk. Undvik jargong eller tekniska termer som din målgrupp kanske inte förstår. Se till att korrekturläsa din annons innan du lägger ut den för att undvika stavfel och grammatiska fel.
3. Använd attraktiva bilder. Folk är mer benägna att klicka på en annons som innehåller ett attraktivt foto eller en attraktiv video. Om du har visuell media tillgänglig, se till att inkludera den i din annons.
4. Använd relevanta nyckelord. Se till att inkludera relevanta nyckelord i din annons så att den lätt kan hittas av personer som söker efter objekt som ditt.
5. Var ärlig. Försök inte att överdriva funktionerna eller fördelarna med din artikel - håll dig bara till fakta. Om du är ärlig och öppenhjärtig i din annons har du större chans att skapa förtroende hos potentiella köpare.

På motsvarande sätt, hur lägger man in en annons på blocket?

Det finns några steg för att placera en annons på Blocket.För det första måste du skapa ett konto och logga in.För det andra måste du klicka på knappen "skapa en annons".För det tredje måste du fylla i formuläret med information om din annons.För det fjärde måste du granska annonsen och se till att allt är korrekt.För det femte måste du skicka in din annons.

By Pressey Reaser

Kan man redigera Blocket annonser? :: Hur gör man när man säljer en bil privat?
Användbara länkar