Hem > r > Är Det Säkert Med Blocketpaket?

Är det säkert med Blocketpaket?

Frakt med säker betalning (även känt som Blocketpaketet) är vårt säkra sätt att köpa och sälja på distans över hela Sverige. Vi samarbetar med Rocker och Schenker för att erbjuda en tjänst till våra användare där vi håller pengarna efter att köparen har betalat.

Läs mer

Därefter, kan man lita på blocketpaket?

Men om du ska göra affärer på Blocket över en viss summa så är blocketpaketet att rekommendera. Jag har använt det själv minst 3 gånger, och det har fungerat bra. Men det är inte 100% säkert. Regeln "Verkar det för bra för att vara sant så är det antagligen så" gäller fortfarande. Hur gör man med Blocketpaket? När du handlar med Blocketpaketet säkerställer vi att du som köpare har möjlighet att betala innan säljaren skickar paketet. Betalningen verkställs först du har hämtat ut och kontrollerat varan. Du vet vad du betalar för.

Man kan också fråga vad är blockets leveranstjänst?

Blocketpaketet är en leveranstjänst som erbjuds av Rocker tillsammans med begagnatsajten Blocket, som bland annat ger köpare rätt att reklamera felaktigt beskrivna varor. Vad är tipp tapp Blocket? Praktiskt kommer det fungera på så sätt att köparen, eller säljaren, kommer via Blockets app och webb kunna efterfråga hjälp med hemleverans via Tiptapp. Användaren sätter sedan upp en tid för hämtning av varan och anger själv vad denne är villig att betala för leveransen.

Och en annan fråga, hur köper man säkert på blocket?

Att undvika för en säker affär:

  1. Betala aldrig i förväg.
  2. Klicka aldrig på länkar som tar dig bort från meddelandetjänsten på Blocket.
  3. Verifiera dig aldrig på en annan persons begäran.
  4. Undvik konversationer i WhatsApp/Mejl.
  5. Undvik konversationer utanför Blockets Meddelanden.
Hur säker är Blocketbetalning? – Vi har ett aktivt säkerhetsarbete och granskar samtliga annonser som läggs upp och gör löpande kontroller av annonser och användare. Det vi gör med både Blocketbetalning och Blocketpaketet är ju att i transaktionsfasen se till att båda parter är verifierade, säger Tero Marjamäki.

När får man pengarna Blocketpaket?

Pengarna betalas ut automatiskt efter ~24 timmar (tar då 5 minuter att få dem om man har en av de stora bankerna). Nyttjade blocketpaketet igen denna vecka allt gick fint. Man kan också fråga Är blocket betalning bra?

Det finns inget rätt eller fel svar på denna fråga, eftersom det beror på varje individs personliga preferenser och åsikter. Vissa människor kan se blockbetalningssystemet som fördelaktigt, medan andra kan tycka att det är mindre fördelaktigt. I slutändan är det upp till personen själv att avgöra om han eller hon anser att blockbetalningssystemet är bra eller inte.

Man kan också fråga hur anmäler man bedrägeri på blocket?

Om du tror att du har bevittnat bedrägeri på blockkedjan bör du anmäla det till berörda myndigheter. Du kan också rapportera det till den blockkedjeplattform eller det företag som du använder.

By Isak Rath

Vilka företag följer inte ARN? :: Kan man lita på Blocketpaket?
Användbara länkar