Hem > H > Hur Delar Man Någon Annans Inlägg På Instagram?

Hur delar man någon annans inlägg på Instagram?

Hur delar man någon annans inlägg på Instagram (repost)?

Det finns bara ett inbyggt sätt att dela någon annans Instagram-inlägg. Det är att trycka på flygplans-ikonen under inlägget > Dela i händelse. Då delar du alltså inlägget på din egen Story/händelse.

Läs mer

Är det lagligt att Reposta till Instagram?

Reposta inlägg

OM du vill dela någons innehåll måste du se till att personen ser att du har repostat inlägget. Det gör du genom att använd hashtagen #regram eller #repost och tagga även den vars post du repostade.
Varför kan jag inte länka på Instagram? Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa.

Hur delar man ett inlägg på story?

Hur man delar Instagram-inlägg till berättelser

Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse.
Dessutom, varför kan jag inte dela andras inlägg på instagram? Enbart för Stories

Tyvärr så kan man inte dela andras inlägg i sitt ordinarie flöde, utan funktionen är begränsad till Stories. Den som vill dela någon annans inlägg (som måste vara ett publikt och permanent sådant) behöver bara trycka på en speciell ikon för att lägga in det i sin egen Story.

Hur kopierar man ett inlägg på Instagram?

Om du väljer de tre prickarna till höger under fotot och sedan att kopiera länk. Du ska alltså välja "kopiera delnings-URL" och klistra in länken. Beroende på var man klistrar in länken visas den olika. Vad är en Repost? Att återge/posta en Instagram-bild som någon annan lagt upp kallas för #reinsta eller #repost.

Hur Repostar man en video på Instagram?

Reposta med app

  1. Klicka fram den video du vill reposta med buffer och kopiera sedan länken.
  2. Därefter öppnar du Buffer och klistrar in länken där.
  3. Du väljer sedan användarnamnet på den ursprungliga videoskaparen.
  4. Appen kan därefter schemalägga dina postningar, så att de kommer ut med ett jämnt mellanrum.
Därmed, hur lägger man in en länk på instagram story?

Om du vill lägga till en länk till din Instagram-story måste du först ha en företagsprofil. När du har en företagsprofil kan du lägga till en länk till din story genom att svepa uppåt från botten av skärmen när du skapar en story. Skriv eller klistra sedan in webbadressen i fältet Länk som visas. Du kan också lägga till en call-to-action-knapp i din berättelse genom att trycka på knappen där det står "Lägg till din webbplats".

Med detta i åtanke, hur gör man en klickbar länk?

There are a few different ways to create a clickable link. The most common way is to use the anchor tag. The anchor tag is used to create a link to another page. To create a link, you will need to use the href attribute. The href attribute is used to specify the URL of the page you want to link to.
For example, if you wanted to create a link to the Google homepage, you would use the following code:
Google
This would create a link that says "Google" and when clicked, would take the user to the Google homepage.

By Bonn

Hur Repostar man en video på Instagram? :: Hur gör man wifi hotspot?
Användbara länkar