Hem > H > Hur Gör Man Ett Digitalt Escape Room?

Hur gör man ett digitalt Escape Room?

Hur gör man ett digitalt escape room? Det finns flera sätt att göra detta på men det som jag har tyckt har varit enklast är att skapa ett Google Formulär och lägga in ”svarsvalidering” till varje avsnitt – då måste eleverna skriva in rätt svar för att kunna ta sig vidare till nästa avsnitt där nästa fråga väntar.

Läs mer

Vad är ett digitalt Escaperoom?

Ett digitalt escaperoom är ett arbetssätt där ni ska lösa interaktiva problem tillsammans i grupp för att försöka komma ut ur det digitala rummet. Genom att använda ledtrådar och pusselbitar som ni får i rummen så ska ni försöka lösa utmaningarna, låsa upp låsen och ta er ut ur rummen! Vad är Escape Room i skolan?

Escape Room at school är ett pedagogiskt spel där eleverna arbetar tillsammans för att lösa en rad pussel och gåtor för att fly från ett virtuellt rum. Spelet kan spelas personligen eller online och är vanligtvis avsett för elever i årskurserna 3-12. Escape Room at school kan hjälpa eleverna att lära sig om lagarbete, problemlösning och kritiskt tänkande.

Hur fungerar Escape Room?

Ett escape room är ett fysiskt äventyrsspel där spelarna är inlåsta i ett rum och måste använda delar av rummet för att lösa en rad pussel och fly inom en viss tid.

By Townshend Fechtner

Kan man fixa BankID hemma? :: Var hittar man gamla tidningsartiklar?
Användbara länkar