Hem > r > Är Jolmig Dryck?

Är Jolmig dryck?

Jolmig dryck betyder lank.

Läs mer

Kan täljaren?

Täljaren är det tal som står ovanför bråkstrecket (i exemplet ovan är täljaren 3), medan nämnaren är det tal som står under bråkstrecket (i exemplet ovan är nämnaren 4). Vi skulle kunna räkna ut bråktalet i exemplet ovan, genom att dela täljaren (3) med nämnaren (4) och få kvoten 0,75. Vad betyder ordet term? Term (plural termer) kallas i matematiken en operand inom addition och subtraktion. I uttrycket 5 + 3 = 8 är alltså 5 och 3 termer, medan 8 kallas summa. I uttrycket 6 - 2 = 4 är 6 och 2 termer medan 4 är differens.

Vad är svaret av en division?

Det tal du delar kallas täljare. Talet du delar med kallas nämnare. Svaret kallas kvot. Multiplikation och division hör ihop. Folk frågar också har kraften korsord? Synonymer till ha kraft till

  • orka.
  • Användarnas bidrag. förmå

Med hänsyn till detta, kan tillfrågad korsord?

Synonymer till tillfråga

  • ställa en fråga till, fråga, rådfråga, interpellation.
  • Användarnas bidrag. vidtala.
Dessutom, vad menas med övertygande? Ordet övertyga är en synonym till övertala och truga och kan bland annat beskrivas som "får någon att tro eller bli säker på". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av övertyga samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med godmodig?

Betydelse: Som harett godt sinnelag, ej fallen för att vredgas eller fatta hat. På motsvarande sätt, vad betyder surrar?

När vi säger att något surrar menar vi att det vibrerar. Det kan vara en mycket lätt vibration, som surret från ett bi, eller en mycket mer intensiv vibration, som surret från en motorsåg.

Är stor i mun?

Nej, "big" finns inte i munnen.

By Fredette

Vilken är den enklaste smartphonen? :: Hur fungerar de olika kraftverken?
Användbara länkar