Hem > H > Hur Kommer Man I Kontakt Med Facebook?

Hur kommer man i kontakt med Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  • Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  • Bläddra till botten av sidan och välj Rapportera ett problem.
  • Välj den Facebook-produkt som du har problem med.
  • Beskriv problemet i textrutan och ange även vad du höll på med när problemet uppstod.
  • Bifoga en skärmbild (valfritt).

Läs mer

Vad har hänt med Facebook?

Kontrollera att du har den senaste versionen av Facebook-appen eller ta bort appen och installera om den. Prova att logga in från en mobilwebbläsare (t. ex. Safari, Chrome). Vem kan se mig på Facebook? Tänk på följande: Alla kan se dina offentliga uppgifter som namn, profilbild, omslagsbild, kön, användarnamn, användar-id (kontonummer) och nätverk (läs mer om varför). Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren.

Kan man se vilka som delat ett inlägg?

Mobil webbläsare

  1. Öppna Currents.
  2. Scrolla till inlägget du letar efter.
  3. Du ser var inlägget har delats bredvid ditt namn.
  4. Mer information om vem ett privat inlägg delas med får du genom att trycka på Delas privat överst i inlägget.
Kan äntligen se alla i nyhetsflödet? GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Med tanke på detta, vad är facebooks mail?

För närvarande finns det inget direkt sätt att kontakta Facebook via telefon eller e-post. Du kan dock använda Facebooks inbyggda resurser för att rapportera eller felsöka ett problem. Hur ställer man en fråga på Facebook? I avsnittet Frågor klickar du på + Lägg till fråga i fältet Anpassade frågor. Du ser då en rullgardinsmeny med alternativ för att inkludera specifika frågetyper. Vilken frågetyp du ska välja beror på hur du formulerar frågan och hur du vill ta emot dina svar.

Man kan också fråga finns det ett facebook kontor i sverige?

Facebook Sweden AB har verksamhet på Malmtorgsgatan 8 våning 5, Stockholm. Följaktligen, varför fungerar inte nyhetsflödet på facebook?

Facebooks nyhetsflöde är algoritmiskt genererat för att visa användarna det innehåll som Facebook tror att de kommer att tycka är mest intressant. Algoritmen tar hänsyn till faktorer som antalet gillanden, kommentarer och delningar som ett innehåll har, samt hur mycket interaktion användaren har haft med liknande innehåll tidigare.

Är det problem med Facebook idag?

Det finns inga kända större problem med Facebook idag. Men som med alla webbplatser och tjänster kan det finnas mindre problem som användarna upplever. Det kan handla om långsamma laddningstider, svårigheter att logga in eller problem med specifika funktioner. Om du har problem med Facebook kan du kontrollera hjälpcentret eller kontakta kundtjänst för att få hjälp.

By Allix

Hur många använder Facebook idag? :: Kan man använda Iphone som extern kamera?
Användbara länkar