Hem > V > Vilket Ord Har Fyra Bokstäver Och Kan Aldrig Vara Fel?

Vilket ord har fyra bokstäver och kan aldrig vara fel?

Vilket ord har fyra bokstäver och kan aldrig vara fel? Vilket ord på tre bokstäver startar med bensin? Vilket ord stavas fel i alla ordböckerna? Svar: Ordet FEL.

Läs mer

Vem får aldrig fisk i sitt Fångstnät?

P.S. Svar på gåtan i rubriken: Spindeln i nätet (eller kanske i det här fallet, byråkraterna för programmet). Vem är bäst på frågor? Någon ställer frågan "Vem är mest trolig att..." och tillägger efter det ett påstående. Deltagarnas uppgift blir att peka på den person man tycker att påståendet bäst stämmer in på. Den med flest fingrar riktade mot sig ska dricka. En stor fundering kan vara: får man peka på sig själv eller flera samtidigt?

Folk frågar också vem är sötast?

Den som gissar närmast hur många makaroner/godisar/riskorn det finns i en burk. Vem är sötast? Den som först tar en tugga av eæ äpple i en vaæenhink och sen hiæar en sockerbit i en mjölhög. Vem är Pricksäkrast? Pricksäkrast: Låt lagmedlemmarna ha varsitt snöre med en penna knuten runt midjan. Genom att böja sig ska varje person lyckas få ner den dinglande pennan i förslagsvis en flaska. Flyger längst: Låt lagmedlemmarna vika varsitt pappersflygplan och tävla om hur långt de flyger.

Hur gör man en digital tipspromenad?

Så här fungerar det!

  1. Skapa frågor. På webben skapar du först en fråga, formulera frågan och de olika svarsalternativen, du kan även lägga till en bild.
  2. Förbered deltagarna. Be dina deltagare att ladda ned appen Tipsrundan.
  3. Gå rundan.
  4. Kolla in resultaten.
Med detta i åtanke, hur man gör ett eget quiz? Börja med att skapa ett quiz från grunden eller gör om ett befintligt formulär till ett quiz.
  1. Skapa ett quiz eller konvertera ett formulär till ett quiz.
  2. Lägg till frågor.
  3. Samla in e-postadresser och namn.
  4. Ange korrekta svar och poäng.
  5. Konfigurera regler för en fråga.
  6. Lägga till feedback om svar.

Dessutom, vilket år är det quiz?

I år fyller SVT 60 år. Vi har valt ut 22 nyhetsbilder och ditt jobb är att gissa vilket år nyheterna inträffade. I slutet kan du jämföra ditt resultat med andras. Hur fungerar Active quiz?

Active quiz är en frågesportsplattform online som gör det möjligt för användare att skapa och dela frågesporter med vänner och följare. Active quiz är en gratistjänst som är tillgänglig för alla som har en dator och en internetuppkoppling.

Vad har man alltid framför sig?

Det finns några olika sätt att tolka denna fråga, så vi kommer att svara på några olika sätt.
En tolkning skulle kunna vara att personen frågar vad som alltid finns i hans eller hennes synfält, varpå svaret skulle vara att hans eller hennes egen näsa alltid finns framför honom eller henne.
En annan tolkning skulle kunna vara att personen frågar vad som alltid finns framför honom eller henne, eller vad som alltid finns framför honom eller henne i fråga om plats. I så fall skulle svaret bero på var personen befinner sig. Om de till exempel står framför en vägg skulle väggen vara framför dem.

By Gambell Huiett

Vad frågar man barn? :: Hur många frågor brukar det vara på en tipspromenad?
Användbara länkar