Hem > H > Hur Mycket Är En Tunna?

Hur mycket är en tunna?

Rymdmått (torra varor) Tunna En tunna = 2 spann = 8 fjärding = 32 kappar = 56 kannor = 146,6 liter struket mått eller 164,9 liter fast mått (med råge).

Läs mer

Vad är otålig?

Vad betyder otålig? utan tålamod, alltför ivrig, spänd, orolig osv. Är en stråle? En stråle eller halvstråle är en del av en rät linje, begränsad av endast en ändpunkt. Om strålen begränsas av ytterligare en ändpunkt, bildas en sträcka.

Vad är Dinka?

Dinka betyder ungefär detsamma som klocka. Med detta i åtanke, vad är virrig? virrig, o. 1669, om ljud; från nyhögtyska wirrig, till adjektiv wirr detsamma, till verbet wirren, av fornhögtyska wërran, inveckla, förvirra, vartill även fornhögtyska wërra, förvirring, strid (varav franska guerre, krig); vanligen härlett ur ett urgermanska.

Vad betyder ordet generera?

Generera betyder i stort sett samma sak som alstra. Och en annan fråga, Är äldst korsord? Synonymer till äldst

  • ålderspresident, nestor, doyen.
  • förstfödd, tidigast.

Kan skomakare Nåtla?

Nåtleri betyder i stort sett samma sak som sy ihop men även nåtlingsavdelning; - vi jobbar på firmans nåtleri. På ett större skomakeri sköts nåtlingen på särskild avdelning. Nåtla är att sy ihop de olika delarna av ovanlädret på en sko. Se även pikera. Kan man säga om säga? säga

säga

verb
aktivpassiv
supinumhar|hade sagthar|hade sagts
imperativsäg
particip

Man kan också fråga kan gnista brand?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det beror på omständigheterna. Om det finns tillräckligt med syre kan en gnista starta en brand. Om det inte finns tillräckligt med syre kan det hända att en gnista inte kan starta en eld.

By Sherwin

Hur man marknadsför sin YouTube kanal? :: Vad betyder överföra?
Användbara länkar