Hem > r > Är Väl Mätt Korsord?

Är väl mätt korsord?

Synonymer till mätt

  • tillfredsställd, belåten, nöjd; proppmätt, stinn, välfylld, däst; trött på, led på motsatsord. otillfredsställd; hungrig, svulten; sugen.
  • Användarnas bidrag. full.

Läs mer

Är drillen?

Drillen är en av de mest hotade aporna i Afrika. Den hotas främst av den massiva skogsskövlingen som pågår i dess hemområden men även tjuvjakt är ett stort problem. Drillens kött anses vara mycket gott och eftersom de "pratar" med varandra när de rör sig genom skogen är det lätt för tjuvjägare att hitta dem. Är jag mätt? De säger: Att vara mätt är lika med att gå upp i vikt. Hunger och mättnad är kroppens sätt att berätta för dig när den behöver mer energi och när den har fått tillräkligt. Det är naturliga drifter som vi delar med djuren och lär oss att tolka redan som spädbarn.

Och därefter, vad är ett nätverk?

Ett nätverk är ett uppbyggt kontaktnät med människor som har samma mål och problemställning. Man träffas antingen för att tillsammans arbeta för ett gemensamt mål eller för att bara utbyta erfarenheter med varandra. Därmed, vad betyder behållare? En behållare är ett större föremål avsett att helt (sluten behållare) eller delvis (öppen behållare) förvara till exempel vätskor eller gaser. De kan vara gjorda för engångsbruk eller återanvändning. Ordet "behållare" finns belagt i svenska språket sedan 1818.

Med tanke på detta, hur stavar man äntligen?

äntligen, t. ex. 1593, förr även än(d)t- liga o. Hur stavas kommittén? N-ord som slutar på betonad vokal får ändelsen -n i bestämd form sin gular: demokratin (inte: demokratien), kommittén (inte: kommittéen).

Hur stavas schäslong?

Historik för schäslong

schäslong, Posttidn. 1791 i annons (chaise-longue), från franska chaise longue, till chaise, stol (se schäs), o. femininum av long, lång; alltså egentligen: långstol.
Hur mycket tjänar kändisar på Memmo?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom det varierar beroende på vilken kändis det rör sig om och vilken Memmo-kampanj de är inblandade i. Generellt sett kan kändisar tjäna en betydande summa pengar på Memmo-kampanjer, och enligt vissa uppskattningar kan de tjäna upp till 50 000 dollar per inlägg. Det är dock viktigt att notera att det exakta beloppet som en kändis tjänar på en Memmo-kampanj vanligtvis är konfidentiellt och inte offentliggörs.

Hur mycket tar Memmo?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat organisationens storlek och antalet användare. Generellt sett kostar Memmo dock mellan 10 och 30 dollar per månad och användare.

By Battat

Vad ger redundans? :: Hur påverkas företag utanför EU av GDPR?
Användbara länkar