Hem > K > Kan Kritisk Korsord?

Kan kritisk korsord?

Synonymer till kritisk

  • prövande, granskande, värderande, analyserande; noga, petig, negativ, kinkig. allvarlig, akut, farlig, brydsam; spänd, tillspetsad, problematisk; avgörande, utslagsgivande. motsatsord. okritisk. ofarlig, lindrig, obetydlig.
  • Användarnas bidrag. ifrågasättande.

Läs mer

Därefter, kan kritik kallas?

Kritik är ett brett begrepp som omfattar exempelvis bedömning, recension, ifrågasättande och undersökning, till exempel av konst och andra kulturella företeelser och personers egenskaper, prestationer eller handlingar. Ordet används ofta i negativ mening, kritik kan även vara positiv och neutral. Är kritisk synonym? Kritisk betyder i stort sett samma sak som allvarlig eller negativ beroende på sammanhang.

Vad betyder evärdlig?

evärdlig, fornsvenska eværþeliker (æ-) = fornnorska æværðligr, forndanska eværdeligh; till e- 1, alltid, o. Är redo synonym? Vad betyder redo? (om person) beredd, till hands; (om sak) färdig att använda || oböjl.

Vad är mottaglig?

Mottaglig betyder ungefär detsamma som tillgänglig. Vad är ett särdrag? Särdrag är inom lingvistiken de byggstenar med vilka man kan beskriva och särskilja fonem och språkljud i världens språk; sådana byggstenar kan vara ton, aspiration, nasalisering med mera.

Folk frågar också vad är slöa?

Ordet slöa är en synonym till softa och dröna och kan bland annat beskrivas som "är slö, latar sig". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av slöa samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Man kan också fråga vad betyder anskrämlig?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom betydelsen av "skrämmande" kan variera från person till person. För vissa kan "skrämmande" helt enkelt syfta på något som är ovanligt eller oväntat, medan det för andra kan syfta på något som verkligen är skrämmande eller farligt. I båda fallen är det troligt att termen används för att beskriva en känsla eller känsla som upplevs som svar på ett visst stimulus.

Följaktligen, vad betyder sänkt stämningsläge?

Ett sämre humör kan betyda flera saker. Det kan helt enkelt betyda att personen är ledsen eller nedstämd. Det kan också betyda att personen drabbas av depression, vilket är ett allvarligare tillstånd. Depression är en psykisk störning som kännetecknas av ett ihållande lågt humör, förlust av intresse för aktiviteter och känslor av hopplöshet.

By Adoree

Vad betyder parad? :: Vad betyder stackar?
Användbara länkar