Hem > H > Hur Mycket Kolloidalt Silver Vid Förkylning?

Hur mycket kolloidalt silver vid förkylning?

VD för silverföretaget tipsar om hur han behandlar förkylning och influensa: "Silvergrogg, 50 ml rödvin + 50 ml KS + saften från en halv lime. Ta en tesked eller två av detta ca var 5:e minut, håll i munnen en minut och svälj sedan. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt.

Läs mer

Vad är Ionosil bra för?

Lösningen har också "en blödningsstoppande förmåga genom att den har en kärlsammandragande egenskap". Även på gamla skador kan det hjälpa eftersom "Applicerar man Ionosil på ett gammalt ärr, så kan det med tiden försvinna helt." Det sägs hjälpa mot huvudlöss och vaglar, mot rosfeber, herpes och vårtor. Dessutom, hur länge håller vatten med kolloidalt silver? Vattnet är sedan klart att drickas. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge silverjonerna den tid de behöver för att utföra sitt arbete. Vattnet håller sig sedan bakteriefritt i 6 månader eller längre. Vi har fyra storlekar på förpackningar med kolloidalt silver.

Med tanke på detta, vad är ems salva bra för?

EMS Salva är en hudvårdsprodukt som fungerar mjukgörande och välgörande. Den ger din hy den rätta lystern samt innehåller även avslappnande och rogivande kamomill och eterisk olja från lavendel. Den välkända EMS-salvan har dessutom ett lite drygare och lättflytande alternativ i EMS creme. Och en annan fråga, hur gör man kolloidalt silver? För att tillverka Kolloidalt Silver så använder man idag elektrolys. Det finns andra metoder, men elektrolys är den enklaste metoden, varför det inte finns anledning att använda andra metoder. Vad som behövs är vatten + silver + strömkälla + glaskärl.

Hur man renar vatten själv?

Gör så här

  1. Hämta vatten från en sjö eller å i en plastflaska.
  2. Skär av botten på en en annan plastflaska.
  3. Lägg i vitmossa, sedan ett lager med sand och ovanpå det mer vitmossa.
  4. Håll flaskan över en ren bunke och häll i det smutsiga vattnet i flaskan.
Med tanke på detta, var köper man vattenreningstabletter? UNICEF levererar miljontals vattenreningstabletter till länder över hela världen för att skydda barn mot vattenburna sjukdomar. En enda tablett kan rena upp till 20 liter vatten.

Därefter, finns silver naturligt i kroppen?

I motsats till vad som hävdats är silver inte ett ämne som kroppen behöver. Silver förekommer inte naturligt i människors vävnader och det finns inte några vetenskapliga bevis för att silver i någon dos skulle vara nyttigt för oss. Det är alltså en direkt osanning att påstå att silver är viktigt för vårt immunförsvar. Därefter, vad har silver för miljöpåverkan?

Silvers miljöpåverkan är till stor del negativ, eftersom det är en mycket reaktiv metall som lätt kan kombinera sig med andra grundämnen för att bilda föreningar som är skadliga för både miljön och människors hälsa. Silver kan till exempel kombineras med svavel för att bilda silversulfid, som är en svart, giftig förening som ofta återfinns i miljön till följd av gruvdrift och annan industriell verksamhet. Silver kan också kombineras med klor för att bilda silverklorid, som är en vit, giftig förening som kan orsaka hudirritation och andningsproblem hos människor.

Dessutom, vad är kolloidalt guld?

Kolloidalt guld är en vätska som innehåller svävande guldpartiklar. Guldpartiklarna är vanligtvis i nanometerområdet, vilket innebär att de är extremt små. När vätskan betraktas i ett mikroskop syns de suspenderade guldpartiklarna som ett guldfärgat dis.

By Wilek

Vad menas med insikt? :: Kan man dricka rent kolloidalt silver?
Användbara länkar