Hem > V > Vad Är Med Flit?

Vad är med flit?

Flit uttalas flit och är ett substantiv -en. Flit betyder: arbetsamhet. ihärdighet i arbete.

Läs mer

Vad menas med erfar?

erfara i ordbok från 1870

Betydelse: Genom yttre eller inre känslosinnet emottaga intryck af fysisk eller andlig verkning; äfv, erhålla kunskap, underrättelse om något. I allmänhet liktydigt med Förnimma.
Därmed, vad betyder geist på tyska? ande {utr.} Gott ist ein unsterblicher Geist, der allen gehört, der ganzen Welt! expand_more Gud är en odödlig ande som tillhör alla... hela världen!

Vad betyder Oföretagsam?

Ordet oföretagsam är en synonym till passiv och rådlös. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av oföretagsam samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad är blända? blända, äldst, slutet av 1500-t, i sammansättning för-; från medellågtyska, nyhögtyska blenden = fornhögtyska blentan, anglosaxiska blendan, av urgermanska *blandian, kausativum till blind, med samma avljudsförh. som mellan döpa o. djup; jämför följ.

Vad betyder etno?

Etno eller etnopop är en musikgenre som framför allt finns i norra Europa i till exempel Irland, Storbritannien och Skandinavien. Den omfattar alla typer av populärmusik som tar inspiration från icke-västerländska eller forntida kulturer i sitt musikaliska och visuella uttryck. Vad är en blänkare? En antydan; en försöksballong. - Jag lade ut en blänkare om att saker och ting skulle ändra sig.

Vad är Paginerad?

förse sidorna i (bok l. skrift) med nummer i ordningsföljd; äv. med avs. på sida: förse med nummer; äv. Är en ytlig detalj?

Nej, en ytlig detalj är inte en teknisk term.

Vad är ovanligt?

Det finns inget entydigt svar på denna fråga, eftersom det som är ovanligt för en person kanske inte är ovanligt för en annan. Några exempel på saker som kan betraktas som ovanliga kan dock vara: en person med blå hud, en trehövdad hund eller en snögubbe som smälter i solen.

By Manouch Rattan

Vad gör man om man blivit utsatt för bedrägeri? :: Hur kopplar man telefonen till datorn?
Användbara länkar