Hem > H > Hur Laddar Man Ner Zoom På Datorn?

Hur laddar man ner Zoom på datorn?

Zoom har program för datorer (Windows och Mac) och mobila enheter (iOS och Android). Om du loggar in på https://lnu-se.zoom.us och går till fliken "Meetings" så startar automatiskt nedladdning av klienten, men du kan också ladda ner den manuellt.

Läs mer

Man kan också fråga varför funkar inte zoom på min mac?

Om du som Mac-användare inte kan boka eller hålla möten i Zoom så har du endast Basic-licensen installerad och behöver installera om klienten. Artikeln visar hur du gör det. Därmed, måste man ladda ner zoom? Det går att använda Zoom med de flesta webbläsare utan att ladda ner Zoom-programmet –men inte med webbläsaren Safari.

Dessutom, hur kommer man igång med zoom?

Så kommer du igång med videomöten med populära Zoom

  1. Surfa till www.zoom.us.
  2. Ditt första möte kan skapas på direkten och om du vill testa trycker du på Start Meeting Now.
  3. Nu startar en automatisk nedladdning av Zoom-programmet, men installationsprogrammet finns också på zoom.us/download.
Följaktligen, hur kopplar man upp sig till zoom? Du kan också öppna Zoom-programmet som du installerat och där klicka på join meeting (anslut till möte) och fylla i mötets ID. Mötets ID hittar du i mailet med inbjudan till mötet. När du ansluter till mötet kan det komma upp ett par rutor där du behöver godkänna att din mikrofon och din kamera används.

Vad kostar Zoom i månaden?

Zoom Free: Denna nivå är gratis. Du kan hålla ett obegränsat antal möten. Gruppmöten med flera deltagare får inte vara längre än 40 minuter och mötena kan inte spelas in. Zoom Pro: Denna nivå kostar 14,99 USD/£11,99 per månad och mötesvärd. Hur lägger man in en bild i Zoom? Så här gör du

  1. Steg 1 – Under ett pågående möte klickar du på Participant-ikonen i kontrollpanelen.
  2. Steg 2 – Klicka på More-knappen intill ditt namn och välj Edit Profile Picture.
  3. Steg 3 – Välj en bild på din dator och justera placering och storlek innan du sparar.

På motsvarande sätt, kan man använda zoom på iphone?

Appen Zoom cloud meetings finns för iOs, Android och Blackberry. Du hittar den där du vanligtvis brukar ladda hem appar till din mobil. Man kan också fråga varför kommer jag inte in på zoom?

Det finns flera möjliga orsaker till att du inte kan komma åt ett Zoom-möte. Värden kanske inte har skickat någon inbjudan till dig, eller så har inbjudan gått ut. Värden kan också ha ställt in mötet på "privat", vilket innebär att endast de som har möteslösenordet kan delta. Om du försöker delta i ett möte som du borde ha tillgång till, kontrollera först med värden för att se till att du har den senaste informationen.

Därmed, kan inte ansluta zoom?

Det finns några skäl till att du inte kan ansluta till Zoom:
1. Du använder inte rätt URL.
2. Du använder inte rätt mötes-ID eller lösenord.
3. Din internetanslutning är för svag eller instabil.
4. Det finns ett problem med Zooms servrar.
Om du har problem med att ansluta till Zoom är det första du bör göra att kontrollera den webbadress du använder. URL:n för Zooms webbplats är https://zoom.us/. Om du försöker ansluta dig till ett möte kommer webbadressen att vara annorlunda och innehålla mötes-ID.
Om du är säker på att du använder rätt URL är nästa sak att kontrollera mötes-ID och lösenord. Dessa bör tillhandahållas av mötesvärden. Om du fortfarande har problem är nästa steg att kontrollera din internetanslutning. Zoom kräver en stabil internetuppkoppling för att fungera korrekt.
Om din internetanslutning är stabil och du fortfarande har problem med att ansluta till Zoom är det möjligt att det finns ett problem med Zooms servrar. I så fall kan du försöka igen senare eller kontakta Zooms support för att få hjälp.

By Cleodal Yearout

Hur lägger man till bilder i widget iPhone? :: Hur laddar jag ner Facebook?
Användbara länkar