Hem > H > Hur Lång Är Hon På Aktuellt?

Hur lång är hon på Aktuellt?

I SVT:s Aktuellt är det Cecilia Gralde som styr skutan, och uppmärksamma tittare har nog noterat att hon är betydligt mycket längre än många av de politiker hon intervjuar. Det är inte så konstigt – hon är nämligen 186 centimeter lång.

Läs mer

Är det sant?

Programmet som hela tiden ställer frågan: Är det sant? Syftet med serien är att eleverna ska förstå hur media fungerar, att uppmana till källkritiskt tänkande och att ge dem en förståelse för sin egen roll som publicister på bloggar och i sociala medier. På motsvarande sätt, var kan man se kunskapskanalen? Jag såg ett program på Kunskapskanalen, men hittar det inte på UR Play? UR och SVT samsänder på Kunskapskanalen och programmen finns därmed att se antingen på UR Play eller SVT Play.

På motsvarande sätt, varför funkar inte ur play?

Under Inställningar i menyn kan du välja att bara visa barnprogram. Du kan även hitta program efter genrer under Bläddra eller upptäcka program efter skolämnen. UR Play finns att ladda ner som app till Android från Google Play store. Under Inställningar i menyn kan du välja att bara visa barnprogram. Kan man se UR Play på SVT Play? Det finns många sätt att titta och lyssna på UR. Streama programmen när du vill på UR Play. De sänds även i SVT:s kanaler, Sveriges Radios och Kunskapskanalen.

Vart kan man se 12 13?

12:13 | SVT Play. Hur kontaktar man Uppdrag granskning? På Uppdrag gransknings hemsida hittar du kontaktuppgifter till alla reportrar och redaktörer. Du kan också ringa redaktionens:s tipstelefon, den är bemannad tisdag, onsdag och torsdag mellan klockan 10 och 11. Telefonnummer 031–83 70 54.

Och en annan fråga, vem äger förvaltningsstiftelsen?

Förvaltningsstiftelsen (som äger public service-bolagen) utser från 1 januari 2010 hela styrelserna för SVT, SR och UR. Styrelseledamöterna ska vara personer som har god förankring i det svenska samhället, erfarenhet från olika kompletterande områden som kultur, folkbildning och näringsliv. Följaktligen, vad har landet runt för mailadress?

Det finns ingen "landsomfattande e-postadress". Beroende på landet kan det finnas en central e-postadress för regeringen, men det är inte alltid fallet. I vissa länder har varje myndighet eller avdelning sin egen e-postadress. I andra länder kan det finnas en central e-postadress för all myndighetskorrespondens, men det är inte alltid klart vilken den adressen är. För mer specifik information är det bäst att konsultera webbplatsen för landets regering eller en tillförlitlig katalog över regeringens e-postadresser.

Vilken åldersgräns är det på strula?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom åldersgränsen för strula kan variera beroende på källan. Man är dock allmänt överens om att strula lämpar sig bäst för barn mellan 4 och 8 år. Vissa källor kan också rekommendera strula för barn upp till 12 års ålder.

By Thebault Sebren

Vad händer i Ukraina Lilla Aktuellt? :: Hur långt är Lilla Aktuellt skola?
Användbara länkar