Hem > V > Var Kan Jag Lämna In Gamla Mobiler?

Var kan jag lämna in gamla mobiler?

Vill du kasta en trasig mobiltelefon sorteras den som elavfall för återvinning eller destruktion. Som privatperson lämnar du ditt elavfall på din närmaste återvinningscentral (ÅVC). Du kan få information om den på din kommuns hemsida.

Läs mer

Vad kan jag få betalt för min gamla mobil?

Fakta

  • Iphone 4S, 16GB: 172 kr.
  • Iphone 5S, 16GB: 542 kr.
  • Iphone 6S, 16GB: 1 449 kr.
  • Iphone 7, 32GB: 2 708 kr.
  • Samsung Galaxy S5, 16GB: 494 kr.
  • Samsung Galaxy S6, 128GB: 808 kr.
  • Samsung Galaxy S7, 32GB: 1 587 kr.
  • Samsung Galaxy S8: 3 135 kr.
Dessutom, vad gör jag med mina gamla mobiler? Tryck på ditt Google-konto och välj Ta bort konto . Samsung-mobiler kan också ha ett Samsung-konto som du behöver ta bort på samma sätt. Du kan nu genomföra en fabriksåterställning så att din telefon kan återanvändas eller säljas på ett säkert sätt.

Och därefter, finns det någon som köper gamla mobiler?

Har du undrat dig vem köper gamla mobiltelefoner i Sverige? I alla fall kan MyTrendyPhone.se hjälpa till! Vi har skapat en kategori med flera underkategorier, där du enkelt kan sälja din gamla mobiltelefon utan problem, oavsett om det är en iPhone, Samsung, Sony, Huawei, OnePlus eller Xiaomi. Vem tar emot gamla telefoner? Vi på Elgiganten har ett storslaget mål, vi vill samla in och återvinna en miljon gamla mobiler! Har du en gammal mobil som ligger hemma i byrålådan och samlar damm? Kom in med den till ett av våra varuhus så återvinner vi den på rätt sätt!

Med hänsyn till detta, har tre pensionärsrabatt?

Väljer du 3 får du inte glömma bort att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt. Operatören Tre erbjuder pensionärsrabatt precis som så många andra teleoperatörer gör. Dessutom, hur mycket är din telefon värd? Besök en Tre-butik för att värdera din mobil, välj sedan om du vill skänka pengarna till Barncancerfonden eller använda pengarna till att reducera din abonnemangskostnad. Om du inte är kund hos Tre går det ändå bra att lämna in din gamla mobil i en Tre-butik och skänka värdet av telefonen.

Och därefter, kan man sälja sin gamla mobil?

Att sälja sin mobil privat kan vara tidskrävande, varför det blivit vanligare att dra nyttja av sin mobiloperatörs inbytesprogram. Vårt inbytesprogram heter 3Återvinn och gör det möjligt för våra kunder att lämna in en gammal mobil och få avdrag på den nya. Det är snabbt, enkelt och säkert. Hur mycket kan jag sälja min telefon för?

Svaret på denna fråga beror på ett antal faktorer, bland annat telefonens märke och modell, dess skick och det aktuella marknadsvärdet för liknande telefoner. Generellt sett kan du räkna med att sälja en begagnad telefon för allt från några få dollar till några hundra dollar.

Vart kan man panta mobilen?

Det finns några sätt att återvinna gamla mobiltelefoner. Ett sätt är att ta dem till en lokal elektronikbutik, till exempel Best Buy, och byta in dem mot ett presentkort. Ett annat sätt är att gå in på nätet och hitta ett företag som återvinner mobiltelefoner.

By Lagas Pergande

Vad gör man med en gammal Iphone? :: Vad betyder att lägga ut?
Användbara länkar