Hem > V > Vad Är En Företeelse?

Vad är en företeelse?

företeelse i ordbok från 1870

Betydelse: Någonting mindre vanligt, som företer sig för ens syn (fenomen); äfven något för menskligheten, för ett samhälle eller en enskilt vigtigt, betecknande, som inträffar. Betydelse: Någonting mindre vanligt, som företer sig för enst syn; äfven händelse af vigt.

Läs mer

Man kan också fråga vad är ett fenomen?

Fenomen kan beskrivas som 'observerbart skeende'. Ett fenomen kan ibland förklaras utifrån tankemässigt enklare fenomen, och så kan man fortsätta tills man når förmodade grundfenomen som inte ytterligare kan förklaras. Några exempel på fenomen är åska, solförmörkelse, norrsken och en orkan. Följaktligen, vad betyder ordet karikerad? 1) Avbilda någon i karikatyr, teckna en karikatyr av någon; i teckning förvända eller förlöjliga; förvränga; överdriva.

Med detta i åtanke, hur uttalas företeelse?

FÖRETEELSE fö3re~te2else l. fœ3-, r. l. f.; best. -en; pl. Och en annan fråga, vad menas med antända? Antända betyder ungefär detsamma som uppväcka.

Och därefter, vad är ett naturligt fenomen?

Naturliga faktorer

Klimatet på jorden påverkas av naturliga fenomen som exempelvis vulkanutbrott, det påverkas av solens aktivitet och av förändringar i jordens rörelser runt solen och runt sin egen axel.
Med detta i åtanke, vad betyder att banna? Banna uttalas banna och är ett verb -de. Banna betyder: gräla på läxa upp.

Har en ruta?

ruta

ruta

verb
aktivpassiv
supinumhar|hade rutathar|hade rutats
imperativruta
particip
Har skiftat färg?

Svaret på denna fråga beror på i vilket sammanhang den ställs. Om någon frågar om färgen på ett föremål frågar han eller hon troligen om föremålet har ändrat färg med tiden. I detta fall skulle svaret vara ja, föremålet har ändrat färg. Om personen som ställer frågan däremot hänvisar till en persons hudfärg skulle svaret vara nej, hudfärg förändras inte.

Därefter, vad betyder fukta?

Definitionen av moisten är att göra (något) lite blött.

By Tilla

Var kan man se Modern Family 2022? :: Hur mycket datatrafik drar GPS?
Användbara länkar