Hem > V > Varför Kommer Jag Inte In På Storytel?

Varför kommer jag inte in på Storytel?

Om du upplever problem med Storytel i mobilen, testa något av följande: Byt från offlline-läge till online-läge och spara ner den aktuella boken igen. Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 100% innan du börjar lyssna eller stänger appen.

Läs mer

På motsvarande sätt, hur mycket kostar en storytel reader?

Beställ din läsplatta nu

1199 kr, inklusive 1 månads presentkort på Storytel Unlimited (värde 1378 kr) och gratis frakt. Du behöver ha ett aktivt Storytel-abonnemang för att använda läsplattan.
Dessutom, hur mycket kostar en kindle?

KindleKindle Paperwhite
PrisFrån: 999,00 krFrån: 1 539,00 kr
Betyg4,1 av 5 stjärnor (10)4,4 av 5 stjärnor (30)
Skärmstorlek6 tum reflektionsfri skärm6,8 tum reflektionsfri skärm
Lagring8 GB8 GB

Hur mycket kostar Kindle Unlimited?

En tjänst som kostar 9,99 dollar per månad. Amazons Kindle Unlimited ger medlemmar/prenumeranter tillgång till 1,4 miljoner titlar i form av eböcker, ett antal tidskrifter/magasin och tusentals ljudböcker. Och därefter, vilken läsplatta är bäst? bästaläsplattan

  • Kobo Clara HD - BÄST I TEST LÄSPLATTA. Med det mesta du behöver.
  • Kobo Libra 2 - BÄSTA PREMIUMVAL.
  • Kobo Libra H2O.
  • Kobo Sage.

Vilka bibliotek har OverDrive?

För att hitta det närmaste bibliotek som stöder OverDrive går du till overdrive.com, anger namnet på din stad och klickar därefter på Go. Du får då se en karta med bibliotek som stöder OverDrive. Kan man läsa tidning på läsplatta? PocketBook är stolt över att kunna presentera sin efterlängtade läsplatta med en stor 10,3-tums skärm – PocketBook InkPad X. Oavsett vad du läser: en bok, tidning, tidskrift, serier eller professionell litteratur, ger den enorma skärmen en otrolig användarupplevelse.

Kan man läsa PDF på läsplatta?

Du kan lägga till icke-skyddade PDF-filer och icke-skyddade EPUB-filer på din Kobo-läsplatta. Några saker att hålla i åtanke: Om din fil har DRM-skydd (Digital Rights Management) eller om din fil kommer från tredje part kan du inte läsa den på din läsplatta med den här metoden. Är Kindle bra?

Ja, Kindle är en bra e-reader. Den har en 6-tums E Ink bildskärm och lättviktig design, vilket gör den bekväm att hålla i handen under längre perioder. Kindle har också inbyggd WiFi, så du kan ladda ner böcker direkt till enheten.

Vad kan man läsa på läsplatta?

Det finns olika sorters tabletter och olika varianter av innehåll. De flesta tabletter är anpassade för att läsa böcker, tidningar och andra digitala medier. Man kan också använda tabletter för att spela spel, surfa på nätet och använda sociala medier.

By Arick Sandholm

Var hittar jag mina favoritsidor? :: Hur köper man böcker till Kindle?
Användbara länkar