Hem > V > Vad Är Ruvello För Företag?

Vad är Ruvello för företag?

Ruvello är ett företag som inte finns, saknar organisationsnummer. Företaget ägs av Zerka står det. Hittar man överhuvudtaget Zerka uppges samma orgnr (556816-7687) som Cerca AB. Och där är nyckeln till att hitta ägaren.

Läs mer

Hur vet man om ett företag är pålitligt?

Kontrollera kontaktuppgifter till företaget

Undersök om det finns riktiga kontaktuppgifter till företaget. Det bör finnas telefonnummer, adress, mejladress och organisationsnummer. Om det saknas kontaktuppgifter bör du vara försiktig.
Är företaget pålitligt? Trustpilot är en gratis och öppen plattform för företag och konsumenter världen över. Genom att dela dina upplevelser kan du hjälpa andra konsumenter att göra bättre val, och samtidigt hjälpa företag att förbättra sig.

Hur anmäler man oseriösa företag?

Till oss kan konsumenter anmäla företag och produkter som inte följer den konsumenträttsliga lagstiftningen. Din anmälan innebär inte att vi hjälper dig personligen i just ditt ärende. Den kan dock hjälpa andra konsumenter i framtiden genom att Konsumentverket uppmärksammas på aktuella konsumentproblem. Därefter, Är förebygg seriöst? Konsumentverket har fått in ett 80-tal anmälningar mot Förebygg Norden AB. Även Konsument Göteborg har fått ett antal samtal, ett tiotal, från personer som känner sig lurade av företaget. – Hos oss är företaget känt för aggressiv telefonförsäljning.

Därmed, kan man lita på 24 se?

VARNING! Nej, handlar inte på 24.se, deras produkter håller inte och garantin gäller enbart 6 mån kontra andra aktör/leverantör med hela 2 år. Hur ser man om ett företag går dåligt? För att se om det går bra eller dåligt för ett bolag är det bra att börja med förstasidan, där finns en flerårsöversikt med nyckeltal som omsättning, resultat och soliditet", säger hon. Det senare av dem visar hur stor del av bolaget som finansierats med eget kapital.

Hur vet man att en webbsida är säker?

Skriv in webbadressen du vill kontrollera och invänta svar. Safe (säker) betyder att sidan inte innehåller någon skadlig kod, programvara eller tecken på nätfiske och är säker att klicka sig in på. Får du istället upp Dangerous (farlig) bör du inte besöka den. Därmed, hur mår företaget?

Företaget går bra. Det har en stark finansiell ställning och ökar sin omsättning. Dessutom har det en robust pipeline med nya produkter och expanderar sitt geografiska fotavtryck.

Vad gör man om man blivit Scammad?

Om du har blivit utsatt för en bluff finns det några saker du bör göra:
1. Kontakta din bank eller ditt kreditkortsföretag och berätta vad som hänt. De kanske kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar.
2. Kontakta det företag eller den person som du tror har lurat dig. Låt dem veta vad som hänt och be om återbetalning.
3. Kontakta Better Business Bureau och lämna in ett klagomål.
4. Kontakta din lokala brottsbekämpande myndighet och gör en anmälan.

By Dewhirst Heathcoat

Vad gör man om ett företag inte svarar? :: Hur lång tid tar det för en svanskota att läka?
Användbara länkar