Hem > V > Vad Är En Skärningspunkt?

Vad är en skärningspunkt?

SubstantivRedigera

De två linjerna skär varandra i origo, varför man säger att origo är linjernas skärningspunkt.

Läs mer

Vad är uppenbart?

Betydelse: Säges om det, som är så klart, att meningen genast inses, eller att det af alla lätt begripes. Därmed, vad menas med kapad? Betydelse: Stjäla, snatta.

Vad menas med oklart?

Oklar uttalas o|klar och är ett adjektiv -t -a. Oklar betyder: inte klar. svår att uppfatta. När skär linjerna varandra? Man kan tolka lösningen av ett linjärt ekvationssystem som den punkt i ett koordinatsystem där de ingående ekvationernas linjer skär varandra. Denna punkt kallas för en skärningspunkt. Ett linjärt ekvationssystem kan lösas grafiskt antingen för hand eller med hjälp av en grafritande räknare.

Man kan också fråga vad är särskilt?

Särskilt betyder ungefär detsamma som speciellt. Kan vara fixa? Synonymer till fixa

  1. (vard.) klara, laga, greja, kirra; ordna, dona, se till; skaffa, anskaffa. motsatsord. sabba.
  2. Användarnas bidrag. rätta till, göra iordning, anordna, åtgärda, klara av, lösa, snitsa, avklara, få till, rigga, arra, förbereda.

Vad betyder ett krav?

Betydelse: Begäran att få en penningfordran betald; äfven (bildligt och i allmänhet) fordran, tarf, behof. Därmed, vad betyder förnöjd?

När en kund är "nöjd" betyder det att den är nöjd med den produkt eller tjänst som den har fått. De kanske inte är extatiska, men de är nöjda. En nöjd kund är en kund som sannolikt kommer tillbaka och gör affärer med dig igen.

Därefter, vad är amusera?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan, eftersom det varierar mycket från person till person vad som anses vara underhållande. Några saker som vanligtvis anses vara underhållande är dock humor, kvickhet, ironi, sarkasm och lättsamhet. Dessutom finner många människor underhållning i aktiviteter som att titta på komediserier, spela skämt och njuta av nyheter.

By Aminta Rael

Vad betyder namnet viking? :: Hur mycket skärmtid 3 år?
Användbara länkar