Hem > V > Vad Betyder Att Spionera?

Vad betyder att spionera?

Betydelse: Hemligen och i fiendtlig afsigt, gifva noga akt på en person eller bemöda sig att vinna noggrann kännedom om något.

Läs mer

Följaktligen, vad är grovt spioneri?

Brottsrubriceringen grovt spioneri har påföljden 4 till 18 års fängelse, alternativt livstids fängelse. Att utan uppsåt begå ett sådant brott kallas obehörig befattning med hemlig uppgift. Spioneri kan riktas mot politiska eller militära mål eller mot företag (så kallat företagsspioneri). Därmed, vad betyder skapa? Betyder i utsträckt mening: uppfinna, tillvägabringa, gifva tillkomst.

Dessutom, vad betyder använda?

Betydelse: Göra något till medel för uppnående af ett visst ändamål. Vad är ett Ersättningsord? Ersättningsord är ett substantiv

En vanlig minnesramsa (som också finns i många andra varianter) är "Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring". Exempel på substantiv är kaktus, sol, blomma, fotboll och lamm.

Vad menas med bearbeta?

Betydelse: Genom arbete och särskilt behandling gifva något råämne, något naturalster, en för afsedt ändamål lämplig form eller beskaffenhet. Vad är obehörig befattning med hemlig uppgift? Brottet innebär att någon obehörigen anskaffar, befordrar, lämnar eller röjer uppgifter om Sveriges försvar - om försvarsverk, vapen, förråd, import, export, tillverkningssätt m.m. - eller om något annat förhållande av betydelse, om det skadar Sveriges säkerhet att förhållandet röjs för främmande makt.

Man kan också fråga vad krävs för att bli spion?

Ett krav för att jobba inom Säkerhetspolisen är att du är svensk medborgare eftersom alla befattningar är säkerhetsklassade. Det betyder också att du kommer att gå igenom en säkerhetsprövning med registerkontroll och att du måste bli godkänd i den för att få anställning. Man kan också fråga vilka är spion bröderna?

Svaret på denna fråga är att spionbröderna är två bröder som arbetar som spioner. De brukar få olika fall och arbetar tillsammans för att lösa dem. Ibland får de också särskilda uppdrag av sina överordnade.

Och därefter, vad är skarpare?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat vilken typ av material som ska slipas, vilken precision som krävs och vilka personliga preferenser den person som utför slipningen har. I allmänhet uppnås dock skärpning vanligen genom att använda ett slipmedel med finare korn (t.ex. sandpapper med högre nummer) och/eller genom att vara mer noga med att undvika att avrunda kanterna på det material som ska slipas.

By Alasdair Syas

Vad är att transportera? :: Kan någon annan läsa mina sms?
Användbara länkar