Hem > r > Är Evenemangsbiljetter Se Seriösa?

Är evenemangsbiljetter se seriösa?

Har beställt biljetter å fått gamla biljetter , ringer inget svar. Mailar får biljetterna på Mail men dom gäller 2020 14 Aug och vi beställt till 2022 15 juli och biljetter gäller till annan ort. Mailar igen inget svar på tre veckor å ca 10 Mail. Riktigt dåligt företag.

Läs mer

Dessutom, kan man lita på ticketmaster?

Om du köper biljett direkt från förstahandssäljaren, till exemepel arrangören eller Ticketmaster så riskerar du inte att bli lurad. Om du har rätt att få pengarna tillbaka? Jo, o evenemanget ställs in - men inte om du fått förhinder eller ångrat dig. Är tickster seriöst? Allt deras kundservice gör är att hävda att köpet är bindande. Väldig okundvänligt och jag hade köpt deras tänk om det hade varit kort tid kvar till aragemangrt men när det är över 1,5 månad så tycker jag att det är otroligt dåligt. Ur arrangörssynpunkt är Tickster helt fenomenala!

Därefter, Är axs biljetter personliga?

Om Du har frågor om var Evenemangsvillkoren finns, eller om vilka Evenemangsvillkor som gäller för biljetterna Du vill köpa, är Du välkommen att kontakta AXS. Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas kommersiellt, inklusive men inte begränsat till vidareförsäljning i kommersiellt syfte. Därefter, kan inte logga in på ticketmaster? Glömt ditt lösenord?

  • Prova en annan webbläsare.
  • Gör en sökning efter texten "tillfälligt lösenord" i din inkorg och sök i alla mappar.
  • Kontrollera att lösenord och e-post inte har mellanslag framför och/eller bakom.
  • Kontrollera att du inte har automatisk ifyllning av ett gammalt lösenord i webbläsaren/appen.

Dessutom, Är biljetter från ticketmaster personliga?

Evenemangsbiljetter som köps via Ticketmaster är inte personliga. Biljetten ger inträde till evenemanget en gång och den som har biljetten i sin hand har tillträde till arenan. Undantag kan förekomma då arrangör eller artist valt att ha personliga biljetter. Med hänsyn till detta, var kan man sälja biljetter? TicketSwap är ett säkert, praktiskt och rättvist sätt att köpa och sälja biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och dagsevenemang. Bedrägerier förhindras genom strikta kontroller och samarbeten med arrangörer och andra partner.

Med hänsyn till detta, hur betalar man biljetter på ticketmaster?

Instruktioner om hur du betalar samt leveranssätt finns beskrivet på respektive evenemang vid bokningen.

  1. Kortbetalning. Betala säkert med kontokort.
  2. Swish. Nu kan vi erbjuda Swish som betalmedel på ticketmaster.se.
  3. Klarna- betala med faktura.
  4. Presentkort.
  5. Ångerrätt.
  6. Elektroniska kreditkort.
När gäller avbeställningsskydd?

Avbeställningsskyddet gäller när du avbokar din resa av en täckt anledning. Detta inkluderar saker som hårt väder, jurytjänstgöring och förlorat arbete. Du måste avboka din resa minst 24 timmar före planerad avresa för att vara berättigad till skydd.

Vem äger evenemangsbiljetter se?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan, eftersom äganderätten till evenemangsbiljetter kan bero på ett antal faktorer, inklusive det specifika evenemanget i fråga och biljettförsäljningsorganisationens policy. I allmänhet är det dock den person som köper en biljett som äger den, och han eller hon får göra vad han eller hon vill med den (inom ramen för gällande lagstiftning). Detta innebär att de kan sälja biljetten till någon annan, ge bort den eller använda den själva.

By Hamid Lichlyter

Hur gör man för att Livestreama? :: Hur kan föreningar tjäna pengar?
Användbara länkar