Hem > H > Hur Stänger Jag Av Norton?

Hur stänger jag av Norton?

Stäng av Norton-skyddet på Windows

  1. Gå till meddelandefältet, högerklicka på ikonen för Norton-produkten och klicka sedan på följande: Inaktivera Auto-Protect.
  2. I fönstret Säkerhetsförfrågan i listrutan Välj varaktighet väljer du hur länge du vill stänga av Norton-skyddet.
  3. Klicka på OK.

Läs mer

Hur aktiverar man Norton 360?

Öppna Norton Device Security. Gör något av följande: Klicka på Aktivera nu i Norton-produktens huvudfönster för att aktivera din prenumeration. För att förnya din prenumeration, klicka på Hjälp i Norton-produktens huvudfönster, och under kontoinformation klickar du sedan på Ange produktnyckel. Hur tar man bort Norton Safe? Klicka på Anpassa och kontrollera Google Chrome i det övre högra hörnet , och klicka sedan på Inställningar. Klicka på Tillägg i den vänstra panelen. På sidan Tillägg, bredvid Norton Safe Web, flyttar du skjutreglaget för att aktivera eller inaktivera tillägget.

Med detta i åtanke, kan inte logga in på norton?

Återställ lösenordet för kontot

Gå till sidan Glömt ditt lösenord. Ange den e-postadress du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot. Klicka på Fortsätt. Norton skickar dig ett e-postmeddelande med instruktioner för återställning av lösenord om det finns ett konto för den e-postadressen.
På motsvarande sätt, hur laddar man ner norton? Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera. När installationen är slutförd trycker du på Öppna. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

Och därefter, hur betala norton?

Du kan uppdatera betalningsinformationen från kontot. Klicka på ditt namn längst upp till höger och klicka på på ditt https://my.norton.com konto. På fliken Faktureringsinformation klickar du på redigeringsikonen för att uppdatera och klickar på Spara. Folk frågar också hur säger man upp norton? Logga in på kontot och:

  1. Gå till fliken Mina prenumerationer;
  2. Klicka på Avbryt prenumerationsförnyelse intill den prenumeration som du vill avbryta förnyelsen för och.
  3. Bekräfta din uppsägning.

Vad kostar Norton AntiVirus?

Norton-prenumerationerAntal enheterÅrligt prenumerations1
Norton AntiVirus Basic1499,00 kr
Norton Security Starter1749,00 kr
Norton Security Deluxe3849,00 kr
5949,00 kr
Kan inte förnya Norton?

Det går inte att förnya Norton?
Det finns olika orsaker till varför det inte går att förnya Norton. Kanske har ditt abonnemang löpt ut, eller så har du nått din gräns för hur många enheter du kan skydda. Kontakta Norton-kundtjänst för att få hjälp med att förnya ditt abonnemang.

Hur bra är Norton antivirus?

Norton antivirus är mycket bra. Det är ett av de bästa antivirusprogrammen på marknaden och skyddar din dator mot de flesta skadliga programmen.

By Kiah

Hur ändrar man Outlook från offline till online? :: Hur gör man ett bildspel?
Användbara länkar