Hem > V > Vad Är En Solid?

Vad är en solid?

solid = nyhögtyska, av franska solide, av latin solidas, tät, massiv, gedigen, besläktat med föreg.; jämför saldo, sold, soldat.

Läs mer

Och en annan fråga, vad menas med solitt?

Solid betyder ungefär detsamma som massiv eller helgjuten; gedigen. Används ofta som liknelse i svenskan; Svenska laget gjorde en solid insats. Återkommer även i korsord där de mest långsökta betydelserna ges utrymme. Se alla synonymer nedan. Hur böjs solid? solid

Böjningar av solidSingularPlural
Nominativsolidsolids
Genitivsolid'ssolids'

Folk frågar också vad menas med omfattande?

Betydelse: Lika med Vidsträckt, brukas bildligt om kunskaper, insigter och dylikt. Vad är ett slutord? Ordet slutord är synonymt med epilog och kan beskrivas som "avslutande ord (t. ex. i ett tal eller en bok)". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av slutord samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är ackumulering?

Ackumulera uttalas ac|kumul|era och är ett verb -de. Ackumulera betyder: uppsamla. Med hänsyn till detta, vad menas med navet? Navet är centrumpartiet hos ett hjul.

Man kan också fråga vad är defilering?

Defilering är samma sak som avskedstagande vid kistan eller vid graven på begravningen. En defilering går till så att alla gäster på begravningen går fram i tur och ordning och lägger en ros eller annan valfri blomma på kistan. Är bärande synonym?

Nej, bärande är inte synonymt. Carrying kan betyda att transportera eller förmedla något, ofta över en längre sträcka, medan synonymt betyder att det har samma betydelse som ett annat ord.

Är skyldig synonym?

Nej, "skyldig" är inte en synonym. En synonym är ett ord som har samma eller nästan samma betydelse som ett annat ord. "Skyldig" betyder att man har begått ett brott eller en förseelse.

By Byrdie Yrigollen

Vad är illojal? :: Vad gör vi på sociala medier?
Användbara länkar