Hem > V > Vad Är En Molnplattform?

Vad är en molnplattform?

En molnplattform, platform as a service (paas), erbjuder en molnbaserad tjänst för företag som vill utveckla och testa program utan att behöva investera i särskild hårdvara eller extra program.

Läs mer

Hur mycket kostar Google Drive?

För vanliga konsumenter är Google Drive gratis. Du får ett lagringsutrymme på 15 GB, vilket räcker till att lagra flera tusen bilder och ett nästan oändligt antal textdokument. Behöver du mer utrymme betalar du 19 kronor i månaden för 100 gigabyte och 99 kronor för 1 000 GB. Vad är molnbaserat? En molnbaserad tjänst är på engelska cloud-based service. Det är en tjänst som man tillhandahålls från internet och det från ett nätverk av servrar. Det innebär att en användare i stort sett bara ska behöva ha en webbläsare och internetanslutning för att använda tjänsten.

Varför kan det vara riskabelt att ha känslig information i molntjänster?

Kryptering ett måste. När du flyttar till molnet, eller byter moln, måste du säkerställa att din plattform och dina molnlösningar erbjuder möjligheten att kryptera data – både när data ligger lagrat i molnet och när data överförs eller delas med affärspartners. Därmed, kan vissa moln? Moln kan förutom vatten också bestå av partiklar från exempelvis vulkanutbrott eller sandstormar. Eftersom atmosfären under 10 km höjd alltid innehåller vattenånga och det ofta bildas små droppar kan det vara svårt att avgöra när det förekommer moln eller inte. Det finns ingen skarp och vedertagen gräns.

Vad kostar molnlagring?

NordLocker Premium 500 GB molnlagring - $3,99 per mån

NordLocker har bara en betalplan som ger dig 500 GB lagringsutrymme online. Den goda nyheten är att den för närvarande erbjuds till 50% rabatt för det första året, så i stället för att lägga ut $7,99 betalar du $3,99 per månad.
Dessutom, vad är skillnaden på drive och onedrive? Jag kör med dokument på OneDrive. Vi betalar för Office 365, så vi får 20GB extra. Musik, bilder osv kör jag med på Google Drive. Om du vill kunna redigera dokument smidigast är väl OneDrive bäst för det.

Vad kostar det att lagra i molnet?

Många molntjänster går att prova gratis, men har även företagspaket från någonstans runt hundralappen och strax under tusen kronor. Därutöver tillkommer kostnader för alla tänkbara tillval du kan göra, allt ifrån tjänster, till CPU eller lagringsutrymme på molnet. Följaktligen, vad kostar det att ha dropbox?

Om du använder Dropbox Basic är det gratis! Du kan tjäna upp till 16 GB gratis utrymme genom att utföra vissa uppgifter, och du kan köpa mer utrymme om du behöver det.
Om du använder Dropbox Plus kostar det 9,99 USD/månad och du får 1 TB lagringsutrymme. Du kan också köpa mer lagringsutrymme om du behöver det.

Dessutom, hur sparar man ett dokument i drive?

Det finns några olika sätt att spara ett dokument i Drive:
1. Spara ett nytt dokument:
a. Klicka på knappen Nytt i det övre vänstra hörnet av startskärmen på Drive.
b. Välj vilken typ av dokument du vill skapa från rullgardinsmenyn.
c. Ange ett namn för dokumentet i fältet "Namn".
d. Klicka på knappen Spara i det övre högra hörnet av skärmen.
2. Om du vill spara ett befintligt dokument:
a. Öppna det dokument som du vill spara.
b. Klicka på menyn Arkiv i skärmens övre vänstra hörn.
c. Välj alternativet Spara som från rullgardinsmenyn.
d. Ange ett namn på dokumentet i fältet "Namn".
e. Klicka på knappen Spara i skärmens övre högra hörn.

By Fritze Lehtinen

Vad finns det för olika berättarperspektiv? :: Hur mycket kan man skriva i ett SMS?
Användbara länkar