Hem > V > Vad Är Syftet Med Snapchat?

Vad är syftet med Snapchat?

Snapchat är mer än ett kommunikationssätt för dig och dina kompisar. Det ger dig också full koll på vad som händer ute i världen. När du drar till vänster kommer du till läget “Stories” där visas alla bilder som dina vänner vill dela med sig av, här kan du också se olika event live.

Läs mer

Med tanke på detta, Är det farligt med snapchat?

Snapchats nya funktion är en mardröm för föräldrar och säkerhetsorganisationer varnar för att appen kan leda till förföljelser och ökad mobbning. Genom den populära appen Snapchats nya uppdatering kan du få reda på vart dina inlagda snap-vänner befinner sig, inte enbart när de lägger upp en en video, utan alltid. Med detta i åtanke, kan man vara anonym på snap? Snapchat gjorde sig redan från starten känd som en app där du kan vara anonym och som raderar dina bilder när mottagaren har sett dem. Hela idén är en stor del av framgångskonceptet – men Snapchat sparar faktiskt mer information om dig än vad du tror.

Vad händer med bilderna på Snapchat?

Vi lagrar platsinformation olika länge beroende av hur exakt den är och vilka tjänster du använder. Om platsinformation är kopplad till en Snap – som de som sparas i Memories eller skickas till Snapkarta eller Spotlight – behåller vi den platsen så länge vi lagrar Snappen. Därefter, hur snappar man? Håller du ett finger på rutan samtidigt som du sveper med ett annat kan du lägga till flera effekter samtidigt. Liksom med andra sociala medier är det också med Snapchat viktigt att veta vem som kommer åt dina meddelanden. När du är nöjd med din snap kan du ännu ställa in hur länge den ska synas för mottagaren.

Vad kommer Snapchat ifrån?

"Reggie Brown kom på idén om att skapa en app för att skicka bilder som sedan försvinner när han var student på Stanford University. Han samarbetade sedan med Spiegel och Murphy i utvecklingen av appen på ett tidigt stadium" skriver Snapchat i sitt uttalande. Hur säkert är Snap? Kapade konton

Ett av de vanligaste bedrägerierna på Snapchat är att kapa andras konton. Bedragarna använder sedan dessa kapade konton för att ta kontakt med vänner i den utsattes vänlista. En användare kan tro att denne pratar med sin vän men egentligen så är det en bedragare bakom kontot.

Vad kan hända på Snapchat?

Snappar försvinner, men...: kom ihåg att även om Snappar är skapade för att försvinna kan en vän fortfarande ta en skärmdump eller ta en bild med en annan enhet. Säkerhetsinställningar: kolla dina säkerhetsinställningar för att se vilka som kan skicka dig Snappar eller se dina Stories eller din plats på Snapkartan. Vem kan se mina Snap?

Den person som du skickar snapsen till är den enda som kan se den. När de har sett den försvinner snapsen.

Följaktligen, kan polisen hacka snapchat?

Ja, polisen kan hacka Snapchat. De behöver dock en fullmakt för att göra det.

By Bannasch

Vad är streck i räkningen? :: Varför kommer inte alla sms fram?
Användbara länkar