Hem > H > Hur Skicka Man Mail Till Flera Personer Utan Att De Ser Varandra?

Hur skicka man mail till flera personer utan att de ser varandra?

Mobil

  1. Öppna “Outlook-appen”
  2. Klicka på pennan.
  3. Klicka på Kopia/Hemlig kopia.
  4. Skriv mejladresser i fältet “Hemlig kopia”
  5. Fyll i ämnesrad.
  6. Skriv ditt meddelande och skicka. Obs! Läs igenom en extra gång vad du skrivit innan du skickar.

Läs mer

Kan man se hemlig kopia Outlook?

Om du är mottagaren av ett meddelande kan du inte se om avsändaren har lagt till mottagare av Hemlig kopia. Endast avsändaren till ett meddelande kan se namnen på eventuella mottagare av Hemlig kopia genom att öppna meddelandet i mappen Skickat, där alla skickade meddelanden lagras som standard. Vad betyder CC i ett mail? Förkortningen C.C. eller cc, som används i en del e-postprogram, utläses carbon copy, dvs. karbonkopia. Man kan också säga kopia för kännedom, kännedomskopia eller bara kopia.

Med hänsyn till detta, vad ska du göra om du får känsliga personuppgifter i ett öppet mejl?

Använd inte e-post för känsliga uppgifter

Känsliga personuppgifter och uppgifter under sekretess får inte skickas via e-post. När känsliga personuppgifter skickas från en utomstående via e-post ska e-postmeddelandet flyttas till ett annat system eller lagringsplats och därefter raderas.
Med detta i åtanke, hur gör man massutskick mail? Massutskick via e-post

  1. Sök ut de du vill göra utskicket till genom ett urval, snabbfiltret eller kolumnfilter.
  2. Markera personerna du vill maila till, högerklicka och välj Utskick via>E-post.
  3. Adress anger vilket fält e-postadressen ska hämtas från.
  4. Klicka Skapa Nytt för att få upp ett nytt tomt meddelande i Outlook.

På motsvarande sätt, hur gör man massutskick?

För att skicka ut ett dokument som ska undertecknas av flera personer var för sig, kan man använda sig av funktionen Massutskick. Du hittar funktionen under Ärenden -> Nytt avtal -> Nytt massutskick. Ladda först upp det eller de dokument som ska undertecknas. Därefter, vem ser hemlig kopia? Om du skickar ett meddelande och vill dölja mottagarnas e-postadresser kan du lägga till dem i fältet Hemlig kopia. Mottagarna kan inte se att du har lagt till någon i Hemlig kopia. Personer som du har lagt till i fältet Hemlig kopia kan se att de har lagts till där. De ser även mottagarna i fälten Till och Kopia.

Och en annan fråga, vad innebär hemlig kopia i outlook?

Hemlig kopia kallas även "blind carbon copy", och används när du vill dölja namnen och adresserna till mottagarna av ett e-postmeddelandde. Därefter, hur många mottagare outlook?

Jag är inte helt säker på vad du frågar. Outlook är en e-postklient som kan skicka och ta emot meddelanden. Den kan ha flera e-postkonton konfigurerade, så antalet mottagare beror på hur många konton du har konfigurerat och hur många kontakter du har i varje konto.

Vad betyder CC i brev?

Termen "CC" är en förkortning för "carbon copy". När en avsändare anger "CC" på ett brev gör han eller hon en kopia av brevet till den eller de personer som anges efter CC.

By Lisa

Vad är ett cc mått? :: Vad är skillnaden mellan hårdvara och mjukvara?
Användbara länkar