Hem > r > Är Digital Brevlåda Gratis?

Är digital brevlåda gratis?

Skaffa en digital brevlåda

Välj e-Boks eller Kivra om du vill ha post från både det offentliga och från företag i din digitala brevlåda. I Min myndighetspost får du bara post från det offentliga. Din digitala brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är.

Läs mer

Vad kostar Kivra privat?

Miljontals svenskar använder redan Kivra för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson. Vad är skillnaden på Myndighetspost och Kivra? Du som väljer Min Myndighetspost får bara brev från Skatteverket, Försäkringskassan och annan offentlig post digitalt . Skaffar du däremot Kivra kan du dessutom få kontoutdrag från banken, elräkningen, meddelanden om kreditupplysningar och andra brev från privata företag.

Med hänsyn till detta, vad kostar en digital brevlåda?

I några av brevlådorna får du även post från företag. Till skillnad från vanliga mejl är den digitala brevlådan säker eftersom inloggning sker med e-legitimation, till exempel Mobilt Bank-id. En digital brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är. Dessutom, hur gör man för att få en digital brevlåda? Hur skaffar jag digital brevlåda? För att kunna skaffa en digital brevlåda för företag måste du vara firmatecknare och ha e-legitimation. Ingen obehörig kan komma åt den digitala brevlådan eftersom du loggar in med e-legitimation. För att skaffa digital brevlåda för privatperson behöver du bara en e-legitimation.

Dessutom, måste man ha bankid för kivra?

För att kunna logga in på Kivra behöver du ha ett Mobilt BankID. Här kan läsa hur du loggar in på en dator, med Mobilt BankID. Man kan också fråga Är kivra företag gratis? Hantering av avslutat Kivra+ Företag : 490 SEK per timme. I de fall Användaren inte adressändrar efter avslutad Plus-tjänst har Kivra rätt till ersättning för de kostnader som uppstår för inkommen post och kontakt med de leverantörer som fortsätter skicka post till den avslutade Användarens Kivra-skanningadress.

Är Kivra statligt?

I oktober 2019 fanns det fyra leverantörer av tjänsten digital brevlåda: den offentliga e-tjänsten Min myndighetspost, samt de två privata Digimail (delägd av Bring) och Kivra (delägd av 41an Invest och Wallenbergstiftelserna). Vilken är den bästa digitala brevlådan?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom den bästa digitala brevlådan för en enskild person eller organisation beror på deras specifika behov och preferenser. Några faktorer som kan beaktas när man väljer en digital brevlåda är dock brevlådans storlek och komplexitet, de säkerhetsfunktioner som erbjuds, användarvänligheten och priset.

Man kan också fråga kan man byta från min myndighetspost till kivra?

Det finns inget enkelt svar på den här frågan eftersom det beror på ett antal faktorer, inklusive regeringens IT-infrastruktur och politik. I allmänhet är det dock möjligt att byta från ett statligt e-postkonto till ett personligt e-postkonto som Kivra. Det viktigaste att tänka på är att du måste se till att all din myndighetsrelaterade e-postkommunikation arkiveras ordentligt och att du har tillstånd från din myndighet att göra det.

By Wren

Vad blir Bruttolöneavdraget? :: Är det farligt att arbeta med datorn i knät?
Användbara länkar