Hem > H > Hur Delar Man Powerpoint Med Andra?

Hur delar man PowerPoint med andra?

Dela din presentation med andra och samarbeta i den på samma gång

  1. Öppna PowerPoint och välj Dela personer. i det övre högra hörnet i menyfliksområdet.
  2. Ange e-postadressen till den person som du vill dela presentationen med. Om du redan har personens kontaktinformation sparad räcker det att ange namnet.
  3. Klicka på Dela.

Läs mer

Och därefter, hur gör man en power point?

PowerPoint

Spara en presentation

  1. Välj Spara på fliken Arkiv.
  2. Välj eller bläddra efter en mapp.
  3. I rutan Filnamn anger du ett namn på presentationen och väljer sedan Spara.
Kan inte dela PowerPoint? I det övre högra hörnet klickar du på ikonen Dela och sedan på Skicka bilaga. Klicka på Presentation eller PDF. PowerPoint kommer att öppna e-postprogrammet och bifoga filen till ett nytt meddelande. Fyll bara i uppgifterna som e-postadresser och ett kort meddelande och klicka på Skicka.

Hur delar jag en presentation i Teams?

I Microsoft Teams kan du visa skrivbordet, en särskild app, en whiteboard eller en presentation när du sitter i möte.

  1. Välj Dela innehåll. och välj om du vill dela ditt datorljud.
  2. Välj vad du vill dela:
  3. När du har valt vad du vill visa omges det du delar av en röd kantlinje.
  4. Välj Sluta dela om du vill sluta dela skärmen.
Följaktligen, hur många minuter per slide? 20 sidor på 30 minuter brukar bli ganska bra, man ska ju hinna prata lite till varje sida också. Tänk på att lägga in pauser om du ska prata länge. Mer än 45 minuter i taget brukar man inte orka lyssna. Om föredraget är långt och du vet att folk kommer att bli trötta, kan du lägga in lite överraskningar i bildspelet.

Följaktligen, hur gör man en rolig powerpoint?

Tänk minimum en punkt och max fem punkter per slide. Fokusera på nyckelord, gärna max tre till fem ord per punkt. Har sliden för många punkter eller för mycket text är det svårt för åhöraren att uppfatta det du vill förmedla. Om åhörarna läser dina slides kan de inte lyssna ordentligt samtidigt. På motsvarande sätt, hur kan man starta en presentation? Inledningen ska vara kort och den ska vara kärnfull. Den ska skapa intresse och motivation till att vilja lyssna på det du säger. Den får gärna vara rolig men även spännande, underhållande, chockande – vad som än passar. Ett bra tips är att den också ska vara högst relevant för mottagarna.

Kan inte se delad skärm i Teams?

Inställningen är möjlig att göra när du klickat på "Dela skärm"- knappen: (Vy från nyare versionen av Teams. Återfinns även under äldre versionen under "Dela skärm- knappen.) Följaktligen, kan inte skapa möte i teams?

Det kan finnas flera anledningar till varför du inte kan skapa ett möte i Teams. En anledning kan vara att du inte har rätt behörigheter i Teams-programmet. En annan orsak kan vara att du försöker skapa ett möte i ett team som inte har funktionen "Möten" aktiverad. Om du vill kontrollera om funktionen "Möten" är aktiverad för ett team går du till fliken "Inställningar" för det teamet. Om funktionen "Möten" inte är aktiverad är det endast lagägare som kan skapa möten.

Och därefter, kan man dela skärm i teams?

Ja. Om du vill dela din skärm i Microsoft Teams klickar du på delningsikonen i det övre högra hörnet av appen. Välj sedan alternativet Skärm. Om du har flera skärmar kan du välja vilken skärm du vill dela. Om du vill dela ett visst fönster klickar du på delningsikonen och sedan på Fönster.

By Lotta

Hur delar man på Teams? :: Vilken betydelse har det första intrycket när man ska samtala med någon man aldrig träffat förut?
Användbara länkar