Hem > M > Måste Google Ha Födelsedatum?

Måste Google ha födelsedatum?

Om du inte är gammal nog att hantera ditt konto på egen hand kan du be en förälder att konfigurera kontroll av det med hjälp av sitt Google-konto så att du kan fortsätta att använda kontot. Från och med att du angav födelsedatum har du 14 dagar på dig att aktivera kontroll innan kontot inaktiveras.

Läs mer

Varför måste jag ha ett Google-konto för Android?

En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto. Vad kostar det att ha ett Google-konto? Kontot behövs för att använda Googles alla tjänster, till exempel Gmail, Google Drive och det kompletta paketet med Googles kontorsprogram. Det kostar inget att få ett eget Google-konto.

Vad håller Google på med?

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som omfattas av dessa villkor, inklusive: appar och webbplatser (till exempel Sök och Maps) plattformar (till exempel Google Shopping) integrerade tjänster (till exempel Maps som bäddats in i appar eller på webbplatser från andra företag)
Kan man ringa till Google? Telefonformat för 08-505 103 00.

Man kan också fråga hur tar man bort åldersgräns på google?

Logga in på Google-kontots sida om integritet på en dator. Klicka på Personliga uppgifter. Klicka på Födelsedag. Verifiera eller uppdatera efter behov. Följaktligen, varför ska man ha ett google konto? Kontot ger dig åtkomst till användbara funktioner som autofyll, anpassade rekommendationer och mycket annat – när som helst och på alla enheter. Ditt Google-konto hjälper dig att spara tid genom att automatiskt fylla i lösenord, adresser och betalningsinformation med de uppgifter som du har sparat i ditt konto.

Med hänsyn till detta, Är google konto och gmail samma sak?

Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter): Man kan också fråga vad händer om man tar bort samsung account?

Om du raderar ditt Samsung-konto kommer du inte längre att kunna få tillgång till de tjänster eller det innehåll som du har kopplat till det kontot. Detta inkluderar saker som ditt Samsung Galaxy Apps store-konto, ditt Samsung Pay-konto och allt innehåll som du har köpt via Samsung-tjänster. Dessutom kommer alla data som säkerhetskopierats till ditt Samsung-konto att gå förlorade och du kommer inte längre att kunna komma åt dem.

Är Google gratis?

Ja, Google är gratis. Du kan använda Googles produkter som Sök, YouTube och Gmail gratis. Vissa andra Google-produkter kräver en prenumeration, till exempel Google Drive och Google Maps.

By Calvina

Vad ska en cookie policy innehålla? :: Vad finns det för perspektiv som kan förklara extrovert introvert personlighet?
Användbara länkar