Hem > V > Var Hittar Jag Mitt Kodkort Swedbank?

Var hittar jag mitt kodkort Swedbank?

kodkorthittar

I internetbanken

  1. Logga in och beställ nytt kodkort med Mobilt BankID.
  2. I menyn till vänster, tryck på Övriga tjänster.
  3. Tryck på Mobilt BankID.
  4. Tryck på Hantera kodkort.
  5. Tryck på Beställ.
  6. Klart.

Läs mer

Med detta i åtanke, måste man gå till banken för att få mobilt bankid?

Ja, du kan beställa Mobilt BankID från en dator, en smartphone eller en surfplatta. Du behöver logga in i internetbanken eller appen från din mobila enhet för att beställa tjänsten. Folk frågar också hur får man aktiveringskod till bankid swedbank? Gör så här:

  1. Ladda ner BankID-appen till din nya mobil.
  2. Logga sedan in på internetbanken med din säkerhetsdosa.
  3. Aktivera ett nytt Mobilt BankID genom att klicka i menyvalet "Övriga tjänster" sedan "Mobilt BankID". Klicka på Beställ och följ instruktionerna. Klart!

Hur får man BankID på ny mobil?

Beställ nytt Mobilt BankID

  1. Ladda ner BankID-appen på din nya mobil.
  2. Logga in med fungerande Mobilt BankID i Handelsbankens app på din gamla mobil och gå in under Övriga tjänster.
  3. Godkänn avtal om nytt BankID och hämta en QR-kod.
  4. Läs av QR-koden med BankID-appen som du laddat ner på den nya mobilen eller surfplattan.
Varför avbryts hämtning av BankID? Det kan också bero på andra saker, t. ex. att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank.

När spärras Mobilt BankID?

Om du tappar din mobiltelefon eller surfplatta ska du omedelbart spärra ditt mobila BankID. Det gör du antingen via internetbanken eller genom att ringa oss på 0771-365 365. Hur går bedrägeri med BankID till? Det slutar ofta med att bedragaren ber om koder från din bankdosa eller ber dig logga in med ditt BankID. Bedragaren blir då inloggad och försöker sedan stjäla pengar eller aktivera ett BankID i ditt namn till sin dator eller telefon. Din bankdosa är personlig och du ska aldrig lämna ut koder från den till någon annan.

Varför spärras mobilt BankID?

Om du anger fel engångskod flera gånger i rad när du ska skriva under eller identifiera dig med Mobilt BankID kommer ditt BankID att spärras för att förhindra att någon obehörig kan använda det. Du behöver då beställa ett nytt Mobilt BankID via din Internetbank. Dessutom, varför kan jag inte uppdatera bankid?

Det finns några skäl till att du inte kan uppdatera ditt bankid. Den mest sannolika orsaken är att du inte har den senaste versionen av bankid-appen installerad på din enhet. En annan möjlighet är att ditt bankid inte är registrerat i den senaste versionen av appen. För att uppdatera ditt bankid måste du avinstallera den gamla versionen av appen och sedan installera den nya versionen.

Följaktligen, varför kan jag inte ladda ner bankid säkerhetsprogram?

Det finns några möjliga anledningar till att du inte kan ladda ner säkerhetsprogrammet bankid. En möjlighet är att din dator inte uppfyller systemkraven för programvaran. En annan möjlighet är att det finns ett problem med bankids webbplats eller servrar. Om du fortfarande har problem kan du kontakta bankid kundsupport för att få hjälp.

By Wanfried Bianco

Varför ska man byta lösenord på routern? :: Kan inte logga in på Swedbank med mobilt BankID?
Användbara länkar