Hem > H > Hur Förkortar Man Cirka?

Hur förkortar man cirka?

Cirka förkortas ca, utan punkt. Ca är en sammandragsförkortning, som består av den första och den sista bokstaven i ordet cirka.

Läs mer

Hur förkortar man veckodagar?

fre. lör. sön. När utrymmet är mycket begränsat förekommer även förkortning med bara två bokstäver: må, ti, on, to, fr, lö, sö. Hur förkortas några?

FörkortningUttydning
artill.artilleriterm
assyr.assyrisk
*astr.se astron.
astrol.astrologisk term

Hur förkortas onsdag?

Svar: Det normala sättet att förkorta veckodagarnas namn är att helt enkelt stryka leden dag och använda mån., tis., ons., tors., fre., lör., sön. Och en annan fråga, hur skriva st? Sammandragningar skrivs utan punkter

Dessa förkortningar kräver ingen punkt eftersom de inte är avbrutna. Exempel på sammandragningar är ca (cirka) och jfr (jämför). I vissa äldre ord som förkortas med sammandragningar används kolon, till exempel s:t (sankt) och k:a (kyrka).

Hur skriver man på grund av förkortat?

Fråga: Hur förkortas på grund av? Svar: Vi rekommenderar att man förkortar på grund av p.g.a. med punkter. Och en annan fråga, vad är frp? bridges made of fiber reinforced composites FRP. marknaden för lätta broar tillverkade av fiberkomposit FRP.

På motsvarande sätt, hur förkortar man exempelvis?

Svar: Den etablerade förkortningen för exempelvis är exv., men den är relativt ovanlig. Ofta kan man använda t. ex. Hur skriver man ut etc?

Det finns olika sätt att skriva ut etc. På den här sidan visas de olika alternativen för utskrift etc.

Vad står förkortningen för?

Abbreviationen står för "Första hjälpen".

By Rivy Haener

Hur blir man av med McAfee? :: Är bråck ärftligt?
Användbara länkar