Hem > H > Hur Man Filmar När Man Spelar?

Hur man filmar när man spelar?

Spela in och dela spelvideor

  1. Öppna Play Spel-appen .
  2. Välj ett spel.
  3. Tryck på Spela in.
  4. Välj inställning för videokvalitet.
  5. Tryck på Starta.
  6. Tryck på Börja spela in .
  7. Inspelningen börjar efter tre sekunder.
  8. Du kan stoppa inspelningen genom att dra den rörliga videobubblan till mitten av skärmen och hålla den över Stäng .

Läs mer

Och en annan fråga, hur spela in skärmen windows 10?

För att börja spela in skärmen trycker du på Windowstangenten + Alt + R för att starta Xbox Game Bar. Efter några sekunder visas en liten svart panel uppe till höger på skärmen. Den indikerar att inspelningen har börjat. För att stoppa inspelningen trycker du på de blå stoppknappen i panelen. Kan man spela in video på datorn? Du kan spela in och spara en video med hjälp av datorns programvara. Sedan kan du ladda upp videon på YouTube. Du kan till exempel använda Photo Booth för Mac OS X eller Kamera för Windows 8+. Om du har ett annat operativsystem kanske du behöver ta reda på hur du spelar in videor med din webbkamera.

Man kan också fråga hur man skärminspelar på chrome?

För att börja använda programvaran Screen Recorder för Google Chrome ™ klickar du bara på "Start Capture" för att börja spela in din datorskärm. När du är klar med inspelningen av din video klickar du på "Stop capture" för att stoppa videon. Du kan spara videon du gjorde på din dator / Google Drive. Hur gör man så man kan Skärmfilma på iPhone? Först öppnar du inställningarna på din telefon. Gå sedan till kontrollcenter och skrolla ner tills du hittar skärminspelning. Nu trycker du på den gröna "+" -knappen bredvid Skärminspelning för att lägga till den i kontrollcenter. Efter att du aktiverat skärminspelaren kan du spela in din skärm.

Hur man filmar skärmen på iPhone?

Skapa en skärminspelning

  1. Öppna Inställningar > Kontrollcenter och tryck på bredvid Skärminspelning.
  2. Öppna Kontrollcenter, tryck på och vänta på den tre sekunder långa nedräkningen.
  3. När du vill avsluta inspelningen öppnar du Kontrollcenter och trycker sedan på eller det röda statusfältet högst upp på skärmen.
Följaktligen, hur skärminspelar man på en hp? Det finns också en gratis skärminspelare som kan spela in video på HPs bärbara dator gratis. Det är AnyMP4 gratis online-skärminspelare som kan fungera i alla webbläsare på din HP-bärbara dator. Efter att ha installerat startprogrammet kan du spela in skärmvideo med ljud i MP4- eller WMV-format.

Folk frågar också hur spelar man in en ljudfil på datorn?

Spela in ljud i QuickTime Player på datorn

  1. Välj Arkiv > Ny ljudinspelning i appen QuickTime Player på datorn.
  2. Klicka på popupmenyn Alternativ och välj sedan några av följande inspelningsalternativ:
  3. Justera volymreglaget för ljudet du spelar in.
Med detta i åtanke, vilken knapp är visa fönster?

I fönstrets högra nedre hörn finns en knapp som heter "Visa fönster".

Och därefter, hur spelar man in en ljudfil på chromebook?

Först och främst måste du installera en programvara för att få tillgång till inspelningsfunktionen. Vi rekommenderar att du använder programvaran Audacity, som är gratis och enkel att använda. När du har installerat programvaran klickar du på knappen 'File', sedan 'New Audio Recording'. En popup-ruta kommer då att dyka upp. Här väljer du vilken sorts inspelningsenhet du vill använda. Om du bara har en mikrofon ansluten till datorn, klickar du på 'Ok'. Nu är det dags att börja spela in! Tryck på knappen 'Record' och börja prata. När du är klar klickar du på 'Stop'. Ditt inspelade ljudfil kommer då att visas i programmet. Du kan nu redigera ljudfilen om du vill, men det är inte nödvändigt. När du är klar klickar du på 'File', sedan 'Export'. Välj sedan vilken typ av fil du vill exportera till. Vi rekommenderar att du väljer MP3, eftersom det är ett vanligt format som fungerar i de flesta program och enheter.

By Skiba Eikenberry

Hur gör man radbrytning i Excel? :: Hur gör man en sidfot i Word?
Användbara länkar