Hem > H > Hur Länge Ligger Skräppost Kvar?

Hur länge ligger skräppost kvar?

Om du markerar ett e-postmeddelande som skräppost ligger det kvar i skräpposten i 30 dagar. Efter 30 dagar raderas e-postmeddelanden permanent från skräpposten. Om du tror att e-postmeddelanden skickas till skräpposten av misstag läser du mer om hur du tar bort e-postmeddelanden från skräpposten.

Läs mer

Dessutom, hur vet man att det är spam?

Om ditt namn fattas i meddelandet och det står "Kära kund" istället så är det också förmodligen fejk eller åtminstone reklam. Företag du är kund hos vet vad du heter, inte bara din mailadress och om du inte är kund hos företaget kan du slänga mejlet direkt. Kan man blockera Mail på iPhone? Lägg till en kontakt från Mail genom att gå till Inställningar > Mail och trycka på Blockerade. Bläddra ned, tryck på Lägg till ny och ange kontakten som du vill blockera. Avblockera ett telefonnummer, en kontakt eller en e-postadress genom att svepa åt vänster över posten och trycka på Avblockera.

Kan man få virus genom att gå in på en hemsida?

Datasäkerhetsexperter i USA varnade på fredagen för att persondatorer kan smittas vid besök på populära hemsidor. Datorn laddar hem program som kan tillåta hackare att stjäla känslig information. Vad ska man göra om man klickat på en länk? Klicka bara på kända länkar

Om du är osäker på om en fil skulle kunna innehålla virus eller annan skadlig kod bör du avstå från att ladda ner den. Om du klickar på en okänd länk kan bedragare komma över dina lösenord och på så vis använda din identitet på nätet.

Och därefter, vad gör jag om jag klickat på en länk?

Om du har råkat klickat på en länk eller öppnat en bilaga

Är du anställd i en organisation och misstänker skadlig kod eller tror att du klickat på en olämplig länk ska du genast rapportera till din it-funktion. Har du angett inloggningsuppgifter för att få åtkomst till information, ändra dem omedelbart.
Vad är ett spam? Låt oss börja med att reda ut begreppet – vad är spam? Spamming som det också kallas är kort och gott oönskade e-postmeddelanden. Denna typ av e-postmeddelanden filtreras i regel ut av e-posttjänsten som du använder dig av och hamnar direkt i skräpposten.

Hur får man bort nätfiske?

Rapportera ett meddelande som nätfiske iOutlook.com

Om du vill blockera avsändaren måste du lägga till dem i listan över spärrade avsändare. Mer information finns i Spärra avsändare eller markera e-post som skräppost på Outlook.com.
Vad innebär skräppost i mailen?

"Spam" är ett begrepp som används för att beskriva skräppost, och är en förkortning av "spamming". Spamming är en form av internetbedrägeri där användare skickar ut massor av oönskade e-postmeddelanden, ofta med syfte att göra reklam för ett visst produkt eller tjänst. De flesta e-postklienter har nu funktioner som gör det möjligt för användare att blockera eller filtrera spam, men det finns fortfarande många människor som får spam e-postmeddelanden dagligen.

Får en massa Mail om Bitcoin?

Det finns flera anledningar till varför du kan få mycket e-post om Bitcoin. En av orsakerna är att Bitcoin är ett mycket populärt ämne just nu. Många människor pratar om Bitcoin och många företag marknadsför sina Bitcoin-relaterade tjänster genom e-post. Det är också vanligt att användare av Bitcoin-börsar och plånböcker får e-postmeddelanden från sina tjänsteleverantörer. Dessa e-postmeddelanden innehåller ofta viktig information om Bitcoin-priset eller Bitcoin-transaktioner.

By Siffre

Varför kan jag inte klicka på länkar? :: Kan man blockera sidor på internet?
Användbara länkar