Hem > H > Hur Använder Man Webex?

Hur använder man webex?

Du kan använda video, chatta med andra mötesdeltagare och dela innehåll. Knacka på Delta i mötet i din e-postinbjudan när det är dags att delta i mötet. Tryck på Hämta för att installera Webex Meetings-appen och delta i videokonferens. Om du endast vill delta i mötet via telefon knackar du på numret på din skärm.

Läs mer

Vad är Cisco Vmr?

VMR är ett virtuellt mötesrum som driftas av Västra Götalandsregionen på egna servrar. VMR används för att koppla upp flerpartssamtal för videokonferens (Cisco). För detaljerad information om digitala videomöten/-konferenser där patient deltar, hänvisas till riktlinjer och rutiner som beskriver respektive system, t. Hur fungerar Jabber?

Jabber är ett protokoll för realtidsmeddelanden och -chatt som använder XML. Jabber-klienter kan kommunicera med varandra oavsett plattform eller protokoll och det finns stöd för olika typer av meddelanden, inklusive video- och röstmeddelanden. Jabber använder en decentraliserad arkitektur, vilket innebär att det inte finns någon centraliserad server eller tjänst som alla klienter måste ansluta till. Istället ansluter varje klient direkt till andra klienter, vilket gör det möjligt att skicka meddelanden oberoende av plattform eller protokoll.

Vad är Smart Meeting?

Smart Meeting är ett program som hjälper användare att planera, genomföra och följa upp möten. Programmet ger användarna verktyg för att få en bättre översikt över möten, dela information och dokument, samt spåra mötesaktiviteter. Smart Meeting är ett användarvänligt program som gör det enklare för användare att planera och genomföra möten.

By Eustache Arisumi

Kan inte hitta mitt trådlösa nätverk? :: Hur mycket surf drar Google?
Användbara länkar