Hem > H > Hur Kan Jag Avsluta Microsoft-Konto?

Hur kan jag avsluta Microsoft-konto?

Välj Start och sedan Inställningar > Konton > E-post och konton . Under Konton som används av e-post, kalender och kontakterväljer du det konto som du vill ta bort och sedan Hantera. Välj Ta bort konto från den här enheten. Bekräfta genom att välja Ta bort .

Läs mer

Hur avslutar man Microsoft 365?

Avbryta din Microsoft-prenumeration

  1. Gå till Tjänster och prenumerationer.
  2. Hitta ditt abonnemang och välj Hantera.
  3. Välj uppgradera eller Avbryt prenumeration > Avsluta abonnemang och följ instruktionerna för att avbryta prenumerationen.
Dessutom, vad händer om jag avslutar microsoft 365? Om du avbryter din månadsprenumeration inaktiveras den omedelbart (vid uppsägningsdatum). Det innebär att användarna förlorar åtkomst till Microsoft 365-tillgångarna omedelbart och att endast administratörer har åtkomst till data under de kommande 90 dagarna.

Med hänsyn till detta, hur tar man bort skype på mac?

Avinstallera Skype för företag på Mac

Välj Avsluta. Öppna Finder > Program. Bläddra till Skype för företag. Dra och släpp det i papperskorgen.
Hur tar man bort ett mailkonto? Ta bort Gmail-konto Android

  1. Gå in på Inställningar < Google < Google Konto.
  2. Välj Data och Anpassning längst upp.
  3. Scrolla ner och klicka på Radera en tjänst eller ditt konto.
  4. Välj Radera en tjänst och fyll i ditt lösenord.
  5. Klicka på ikonen som ser ut som en soptunna på sidan av Gmail för att radera ditt Gmail-konto.

Hur tar man bort ett konto på Windows 10?

Ta bort ett Microsoft-konto från Windows 10

Steg 1: Öppna appen Inställningar. Navigera till konton > Familj och andra användare.
Vad har jag för Microsoft-konto? Ett Microsoft-konto är ett kostnadsfritt konto du använder för att komma åt många Microsoft-enheter och tjänster, till exempel den webbaserade e-posttjänsten Outlook.com (kallas även hotmail.com, msn.com och live.com), Office Online-appar, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing, Windows eller Microsoft Store.

Måste man ha ett Microsoft-konto?

Du måste ha ett Microsoft-konto för att installera och aktivera Office version 2013 eller senare och Microsoft 365 för hemmabruk . Du kan redan ha ett Microsoft-konto om du använder en tjänst som Outlook.com, OneDrive, Xbox Live eller Skype, eller om du har köpt Office i Microsoft Store online. Hur byter man Microsoft-konto på datorn?

Logga in på datorn med det Microsoft-konto som du vill ändra. Gå till Kontrollpanelen. Klicka på Användarnamn och konton. Klicka på Kontoinställningar. Klicka på Kontoinformation. Klicka på Lägg till ett annat Microsoft-konto. Ange det Microsoft-konto som du vill använda och följ anvisningarna på skärmen.

Hur gör man ett nytt Microsoft-konto?

För att skapa ett nytt Microsoft-konto behöver du först gå till webbplatsen för Microsoft-konton. På denna sida klickar du på knappen "Skapa ett nytt konto", som finns längst ner på sidan. Därefter fyller du i de obligatoriska uppgifterna för att skapa kontot. Dessa inkluderar ditt namn, e-postadress, lösenord och födelsedatum. När du har fyllt i dessa uppgifter klickar du på knappen "Skapa konto".

By Suh Illa

Vad är skillnaden mellan Office 365 och Microsoft 365? :: Vad är Alternativtangenten på en Mac?
Användbara länkar