Hem > V > Vilka Är Bekanta På Facebook?

Vilka är bekanta på Facebook?

Bekanta är personer som du kanske vill dela mindre med på Facebook. Du kan välja att exkludera dessa personer när du gör inlägg, genom att välja Vänner utom bekanta i målgruppsväljaren. Ingen blir meddelad om du lägger till dem i den här listan.

Läs mer

Dessutom, kan man dölja inlägg för vissa personer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till det inlägg du vill redigera. Tryck på längst upp till höger i inlägget och tryck sedan på Ändra målgrupp. Välj vilka som kan se inlägget från alternativen som visas (till exempel Offentligt, Vänner, Bara jag). Folk frågar också hur många vänner är normalt att ha? I alla marknader som undersökts, består människors umgängeskrets i genomsnitt av 4,3 bästa vänner, 7,2 goda vänner och 20,4 bekanta. Globalt träffar de flesta människor sin livslånga bästa vän vid genomsnittsåldern 21.

Hur många har inga vänner?

Jag känner med dig i din längtan efter vänner. Om det är till någon tröst är du långt ifrån ensam om att uppleva ofrivillig ensamhet. Var 6:e person i Sverige rapporterar att de inte har någon riktigt nära vän och uppåt fyra procent av befolkningen uppger att de är socialt isolerade. Varför kan jag inte se senast aktiv på Messenger? Du kan inte se Last Active status på Facebook Messenger antingen för att personen har stängt av den eller att du är blockerad. Det kan också innebära att personen has not been on Facebook under lång tid (mer än 24 timmar). Om personen stängde av sina Last Active status kommer du inte att kunna se den.

Vilka får man upp som Vänförslag på Facebook?

De beskriver det som ett förslag på människor som man kanske känner baserat på intressen, gemensamma vänner, städer eller platser man ofta besöker. Dock är platstjänster inte alls det mest troliga faktorerna till vilka Facebook föreslår att du ska bli vän med. Och därefter, hur redigerar man vänner på facebook? Klicka på Vänner i Flödets vänstermeny. Om du inte ser alternativet klickar du på Visa mer. Klicka på Anpassade listor och sedan på listan som du vill redigera. Klicka på längst upp till höger och välj Redigera listnamn.

Vad händer när man begränsar någon på Facebook?

När du lägger till någon på din begränsade lista är ni fortfarande vänner på Facebook, men personen kan bara se din offentliga information (exempelvis offentliga inlägg och profilinformation som du väljer att göra offentlig) och inlägg som du taggar vännen i. Därmed, hur dölja någon på facebook?

För att gömma någon på Facebook, gå till personens profilsida och klicka på menyn (de tre punkterna i det övre högra hörnet). Välj sedan "Göm profil" i menyn.

Dessutom, hur kan man dölja kommentarer på facebook?

Det går inte att gömma kommentarer på Facebook. Det finns ett alternativ för att blockera personer, så att deras kommentarer inte visas för dig, men det går inte att gömma kommentarer från andra personer.

By Hurd Labranche

Hur får man sin faktura från Amazon? :: Vad är skillnaden mellan Office 365 och Microsoft 365?
Användbara länkar