Hem > H > Hur Gör Man Pratbubblor I Word?

Hur gör man pratbubblor i Word?

I Word 2010 klickar du på fliken Granska och klicka sedan på Ändra uppföljning under Spåra ändringar i gruppen Uppföljning . I området pratbubblor som Pratbubblor (utskrifts- och Webblayout) till aldrig. På klientdatorn öppna ett delat Worddokument från en SharePoint-server.

Läs mer

Hur ritar man en linje i Word?

Rita en linje

  1. På fliken Infoga väljer du Figurer.
  2. Välj ettlinjeformat som du vill använda under Linjer.
  3. Välj en plats i dokumentet, håll ned och dra pekaren till en annan plats och släpp sedan musknappen.
Med hänsyn till detta, kan man rita i excel? Skriva, rita eller markera text

Du definierar vilka pennor du vill ha och sedan är de tillgängliga i Word, Excel och PowerPoint. Tryck på en penna på fliken Rita i menyfliksområdet för att markera den. I Word måste du vara i utskriftslayouten för att kunna rita med penna.

Vad använder man en passare till?

Passare, som även är känd som cirkelpassare är ett ritverktyg som hjälper dig att göra perfekta cirklar. Det vanligaste är att en passare har två ställbara ben, varav en har en spets och i den andra kan du fästa en penna. Med tanke på detta, hur man gör en cirkel? Gör så här: Slå i en spik i centrum av ditt tänkt hål så den sticker upp 3-4 cm, lås måttbandet på det mått som du vill ha som radie på cirkeln, lägg måttbandet på sidan och sätt "haken" mot spiken och pennan i måttbandets "hörn". Sen är det bara att rita din cirkel, perfekt anpassad utefter det du behövde.

Dessutom, hur gör man blockcitat i word?

Så här gör du i Word 2013:

  1. Markera det stycke som är citatet.
  2. Gå in på fliken Sidlayout.
  3. Ungefär mitt på sidan finns gruppen Stycke. Vid Indrag Vänster ökar du med pilarna till så mycket indrag som du önskar. Texten flyttas under tiden, så du kan se att det ser snyggt ut. Cirka 1 cm brukar vara bra. Klart.
Var hittar jag temporära filer? Söka efter temporära filer
  1. Klicka på Start, skriv .
  2. Klicka på fliken Dokument.
  3. Bläddra igenom filerna för att söka efter filnamn som matchar de senaste datumen och tiderna då du redigerade dokumentet.
  4. I Word går du till Fil > Öppna och väljer sedan fliken Mappar.
  5. Navigera till eller sök efter mappen där du hittade .

Dessutom, hur återställer man dokument?

Om du inte har sparat filen

  1. Gå till Arkiv > information > Hantera dokument > Återställ ej återställda arbetsböcker i Excel eller Återställ presentationer som inte sparatsi PowerPoint.
  2. Markera filen och välj sedan Öppna.
  3. Spara filen genom att välja Spara som i fältet högst upp i filen.
Med tanke på detta, hur kan man rita på datorn?

Det finns flera olika sätt att rita på datorn. De flesta datorer har en inbyggd ritning program som man kan använda för att skapa enkla ritningar. Dessa program är ofta mycket enkla att använda och gör det möjligt för användaren att skapa ritningar på datorn på ett snabbt och enkelt sätt.

Kan man rita i Outlook?

Det är möjligt att rita i Outlook. Du kan använda verktyget Penna för att rita på ett e-postmeddelande eller ett dokument i Outlook.

By Field Yearout

Hur ser man formler i Excel? :: Hur kommer man in i en dator som är låst?
Användbara länkar