Hem > H > Hur Gör Man Aktivitetsfältet Större?

Hur gör man Aktivitetsfältet större?

Håll ned eller högerklicka på ett tomt utrymme i Aktivitetsfältet, välj Inställningar för Aktivitetsfältet och välj sedan På för Använd små knappar i Aktivitetsfältet. Välj Av för att återgå till de större knapparna i Aktivitetsfältet.

Läs mer

Får inte bort Aktivitetsfältet?

Klicka med höger musknapp på Startknappen längst ned till höger och öppna Kontrollpanelen. Klicka på Utseende och anpassning och välj Aktivitetsfält och navigering. Se till att Dölj aktivitetsfältet automatiskt inte är ikryssat. Vad heter fältet längst upp på datorn? Aktivitetsfältet är det fält som du ser längst ner på skrivbordet. Här kam du se vilka fönster som du har öppna. Och du kan visa och dölja öppna fönster genom att klicka på ikonen i Aktivitetsfältet.

Hur gör man ikonerna större på skrivbordet?

Högerklicka (eller håll ned) på skrivbordet, peka på Visa och välj sedan Stora ikoner, Medelstora ikoner eller Små ikoner. Tips: Du kan också använda mushjulet för att ändra storlek på skrivbordsikoner. Håll ned Ctrl på skrivbordet samtidigt som du rullar hjulet för att göra ikoner större eller mindre. Dessutom, hur får man fram startfältet? Om Du inte kan se Start eller Aktivitetsfältet kan aktivitetsfältet vara dolt. Prova de här stegen om du vill se det. Tryck på Windows-tangenten + I för att gå till Inställningar och välj sedan Anpassning > Aktivitetsfältet . Aktivera Lås Aktivitetsfältet.

Man kan också fråga vad är aktivitetsvy?

Arbetar du med flera program samtidigt och vill få skrivbordet rent utan att stänga dem finns det en ny smart knapp i Windows 10. Klicka på Aktivitetsvy (1) för att se alla aktuella fönster på skrivbordet. Hur får man bort verktygsfältet? Avinstallera verktygsfält:

  1. Start > Kontrollpanelen (eller Windows-tangenten + X i Windows 8)
  2. välj Program & funktioner (Lägg till/ta bort program i Windows XP)
  3. Leta fram Verktygsfält i listan över program. Välj det och välj alternativet Avinstallera/ta bort.

Därefter, varför syns aktivitetsfältet?

Tryck på din Windows-tangent + jag tillsammans för att öppna din inställningar . Klicka sedan på Anpassning och välj Aktivitetsfält . Ändra sedan alternativet till dölj automatiskt Aktivitetsfältet i skrivbordsläge till 'PÅ' . Hur får man full screen?

För att få fullskärmsläge, tryck på Alt + Enter-tangenterna samtidigt.

Med tanke på detta, hur man gör aktivitetsfältet osynligt?

Det finns ett par olika sätt att göra detta på. Ett sätt är att högerklicka på din aktiva skrivbordsfläcka (dvs. den fläcka där din bakgrundsbild visas) och välja "personalisera". Sedan, under "skrivbordsegenskaper", klicka på fliken "skrivbord" och sedan klicka på knappen "anpassa". Scrolla sedan ner till "Taskbar inställningar" och välj "göm taskbaren". Ett annat sätt är att högerklicka på din taskbar och välja "göm taskbaren".

By Lira Hastings

När är en bild högupplöst? :: Är avast gratis?
Användbara länkar