Hem > V > Vad Krävs För Att Öppna En Pdf-Fil?

Vad krävs för att öppna en PDF-fil?

Att öppna PDF-dokument

För att öppna PDF-filer kan du behöva ha programmet Adobe Reader installerat på din dator.

Läs mer

Hur skannar jag med mobilen?

Så här skannar du en QR-kod med appen Kamera

  1. Öppna appen Kamera från hemskärmen, Kontrollcenter eller låsskärmen.
  2. Välj den bakre kameran. Håll enheten så att QR-koden visas i sökaren i Kamera-appen. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis.
  3. Tryck på notisen för att öppna länken som är kopplad till QR-koden.
På motsvarande sätt, hur skannar man dokument iphone? När du tar ett kort med din iPhone sparas det som en JPEG, men i en skannerapp kan du välja filtyp eller spara flera skannade foton i en enda PDF-fil, vilket är särskilt praktiskt om du skannar in stora mängder texttunga papper. Du sparar mycket tid på att använda skannerappar istället för telefonens kamera.

Man kan också fråga hur skannar man till mobilen?

Skanna ett dokument

  1. Öppna Google Drive-appen .
  2. Längst ned till höger trycker du på Lägg till .
  3. Tryck på Skanna .
  4. Ta ett foto av det dokument du vill skanna. Anpassa skanningsområdet: Tryck på Beskär . Ta fotot igen: Tryck på Skanna om aktuell sida .
  5. Tryck på Klar. och spara det färdiga dokumentet.
Följaktligen, hur gör man när man ska scanna? Öppna den inbyggda kameraappen på en kompatibel mobil eller surfplatta med Android. Rikta kameran mot QR-koden. Tryck på bannern som visas på mobilen eller surfplattan med Android. Slutför inloggningen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Hur skickar jag ett skannat dokument?

Du kan skanna med hjälp av knappen Scan to E-mail (Skanna till e-post) och bifoga skannade bildfiler automatiskt till ett e-postmeddelande. Placera originalet på skannern. Varför går det inte att scanna? Försök att skanna från en annan nätverksansluten dator. Dessa steg kommer att hjälpa dig att avgöra om problemet är specifikt för den här datorn. Om du kan skanna från andra datorer, kontakta då datortillverkaren eller nätverksadministratör för att få hjälp att felsöka denna specifika dator.

Hur markera text i PDF?

Markera, stryk under eller stryk genom text

  1. Öppna PDF:en som du vill ändra i appen Förhandsvisning på datorn.
  2. Gör något av följande: Markera, stryk under eller stryk genom text snabbt: Markera text, klicka på nedåtpilen bredvid markeringsknappen och välj sedan en markeringsfärg, understrykning eller genomstrykning.
Kan inte markera text?

Om du inte kan markera texten betyder det att du inte har tillräckligt med behörighet för att göra det. För att markera texten måste du högerklicka på texten och välja 'Markera'.

Därefter, varför kan jag inte kopiera text?

Det finns två huvudsakliga orsaker till varför man inte kan kopiera text från en webbsida. Dels kan det bero på att webbsidan är skyddad av upphovsrätt och dels kan det bero på att webbsidan är kodad på ett sätt som gör att texten inte är synlig för kopieringsfunktionen.

By Weingarten Quintana

Hur beskär man film Samsung? :: Hur tar man bort tomma rader i Excel?
Användbara länkar