Hem > H > Hur Kan Jag Redigera En Pdf-Fil?

Hur kan jag redigera en PDF-fil?

Hur man redigerar pdf-filer:

  1. Öppna en fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Redigera pdf i den högra rutan.
  3. Använda redigeringsverktygen i Acrobat: Lägg till ny text, redigera text eller uppdatera teckensnitt med hjälp av val i formatlistan.
  4. Spara redigerad pdf: Namnge filen och klicka på Spara.

Läs mer

Kan inte kopiera text från PDF?

PDF-filen kan kräva ett lösenord innan du kan markera eller kopiera text: Välj Verktyg > Visa granskare, klicka på knappen för krypteringsgranskaren och ange lösenordet. Texten kanske är en bild och inte faktiskt text: I så fall går det inte att markera texten. Hur låser man upp en PDF? Låsa upp en pdf för att ta bort lösenordsskyddet:

  1. Öppna pdf-filen i Acrobat.
  2. Använd verktyget Lås upp: Välj Verktyg > Skydd > Kryptera > Ta bort skydd.
  3. Ta bort skydd: Alternativen varierar beroende på vilken typ av lösenordsskydd som kopplats till dokumentet.

Därmed, kan man spara en pdf som word?

Konvertera PDF till Word med Acrobat

Öppna PDF-filen i Acrobat. Klicka på verktyget Exportera PDF i den högra rutan. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument. Klicka på Exportera.
Hur laddar man ner en PDF? Så gör du för att ladda ned dokument

  1. Högerklicka på länken med filens namn.
  2. Välj "Spara ner..." till din dator.
  3. Dubbelklicka på filen och öppna den nedladdade filen.

Man kan också fråga hur redigerar man en pdf mac?

Klicka på länken "Öppna fil" i huvudgränssnittet för att välja en PDF-fil på din Mac-dator. Steg 3. Välj alternativet "Redigera PDF" på vänster panel för att gå in i redigeringsläget. Du kan redigera text och bild, lägga till en länk, vattenstämpel, bakgrund, sidhuvud, sidfot etc. Med detta i åtanke, varför kan jag inte kopiera text? Om du använder en annan webbläsare

Om du vill kopiera och klistra in kan du använda kortkommandon: PC: Ctrl + c för att kopiera, Ctrl + x för att klipp ut och Ctrl + v för att klistra in. Mac: ⌘ + c för att kopiera, ⌘ + x för att klippa ut och ⌘ + v för att klistra in.

Varför kan jag inte kopiera text Iphone?

När du har markerat texten du vill ändra kan du skriva eller trycka på markeringen så visas redigeringsalternativ: Klipp ut: Tryck på Klipp ut eller nyp ihop tre fingrar två gånger. Kopiera: Tryck på Kopiera eller nyp ihop tre fingrar. Klistra in: Tryck på Klistra in eller dra isär tre fingrar. Följaktligen, hur markera text i pdf?

För att markera text i en pdf-fil använder du markören i verktygsfältet. Klicka på markören och dra sedan musen över texten som du vill markera. Texten blir markerad när du släpper musknappen.

Och en annan fråga, hur gör man en pdf skrivskyddad?

För att göra en pdf skrivskyddad går du in i dokumentet och väljer Arkiv>Kommentarer och markeringar>Formulär>Lägg till och väljer sedan skrivskyddad.

By Shaw

Hur konvertera pdf till PowerPoint? :: Hur gör man en PDF-fil till Word?
Användbara länkar