Hem > H > Hur Klipper Man I En Pdf?

Hur klipper man i en PDF?

Beskära pdf-sidor:

  1. Öppna pdf-filen i Acrobat.
  2. Välj verktyget ”Redigera PDF”:
  3. Klicka på verktyget Beskär sidor.
  4. Dra en rektangel på den sida som du vill beskära.
  5. Dubbelklicka i beskärningsrektangeln.
  6. Ange sidintervall eller klicka på Alla under Sidintervall.
  7. Klicka på OK för att beskära de valda sidorna.
  8. Spara filen:

Läs mer

Hur gör man en PDF-fil till Word?

Redigera en PDF-fil

  1. Gå till Arkiv > Öppna.
  2. Hitta PDF-filen och öppna den (du kanske måste välja Bläddraoch leta efter PDF-filen i en mapp).
  3. I Word meddelas att en kopia av PDF-filen kommer att skapas och att innehållet kommer att konverteras till ett format som kan visas i Word.
Man kan också fråga vad är en pdf-fil? Vi uppfann Portable Document Format (mer känt som pdf) för att dokument skulle kunna visas och skickas på ett tillförlitligt sätt, oavsett program, maskinvara eller operativsystem. Pdf-formatet är numera en öppen standard som regleras av ISO (International Organization for Standardization).

Vilket program för PDF?

Acrobat DC. Det är så hela världen får saker gjorda.

Det ledande programmet för att visa PDF-filer och skriva ut, signera och kommentera dem. Genom att klicka på knappen Hämta Acrobat Reader bekräftar du att du har läst och godkänt hela Villkor.
På motsvarande sätt, hur mäter man i en pdf? Klicka på Mätverktyg i det sekundära verktygsfältet. Verktygsfältet Mätning och panelen med mätningsinformation visas. Välj någon av följande mätningstyper om du vill mäta områden i en PDF-fil: Välj avståndsverktyget om du vill mäta avståndet mellan två punkter.

Därmed, hur kan man redigera pdf mac?

Klicka på länken "Öppna fil" i huvudgränssnittet för att välja en PDF-fil på din Mac-dator. Steg 3. Välj alternativet "Redigera PDF" på vänster panel för att gå in i redigeringsläget. Du kan redigera text och bild, lägga till en länk, vattenstämpel, bakgrund, sidhuvud, sidfot etc. Med tanke på detta, varför kan jag inte öppna pdf-filer på min mac? Mac OS-användare

Klicka på PDF-filens ikon i Finder för att markera det. Välj Fil > Hämta information. Klicka på triangeln bredvid Öppna med och välj Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat i popup-listan (om inställningen inte finns i listan, välj Annan om du vill välja den). Klicka på Ändra alla.

Hur gör man en PDF-fil på Mac?

Spara ett dokument som en PDF-fil på datorn

  1. Öppna dokumentet som du vill spara som en PDF-fil på datorn.
  2. Välj Arkiv > Skriv ut.
  3. Klicka på popupmenyn PDF och välj Spara som PDF.
  4. Välj ett namn och en plats för PDF-filen.
  5. Skydda dokumentet med ett lösenord genom att klicka på Säkerhetsalternativ.
Med hänsyn till detta, hur mycket kostar alla adobe program?

Det beror på vilka program du vill ha, eftersom Adobe har ett stort utbud av olika program. De flesta programmen kostar cirka 400 kronor per månad, men det finns även en del program som kostar mindre eller mer.

Följaktligen, vad kostar photoshop i månaden?

Det beror helt på vilken version av Photoshop man vill använda. För Photoshop CC (Creative Cloud) betalar man 109 kr per månad om man vill ha det på engelska och 119 kr per månad om man vill ha det på svenska. Därefter finns det även olika paket man kan köpa för Photoshop, där priserna varierar beroende på vilka andra program man vill ha med i paketet.

By Westland

Hur laddar jag ner PowerPoint? :: Vilket Office paket har jag?
Användbara länkar