Hem > H > Hur Ta Bort Microsoft-Konto?

Hur ta bort Microsoft-konto?

Välj Start och sedan Inställningar > Konton > E-post och konton . Under Konton som används av e-post, kalender och kontakterväljer du det konto som du vill ta bort och sedan Hantera. Välj Ta bort konto från den här enheten. Bekräfta genom att välja Ta bort .

Läs mer

Hur byter man Microsoft-konto på datorn?

Välj Start, högerklicka på ikonen för kontonamn (eller bilden) och välj sedan Växla användare. Välj Start-knappen i Aktivitetsfältet. På vänster sida av fliken Start-menyn sedan ikonen för kontonamn (eller bild) > Växla användare > en annan användare. Och en annan fråga, hur logga jag ut från office 365? För att återfå ett komprometterat Microsoft 365-konto loggar du ut från alla sessioner och enheter.

  1. Logg in på Mitt konto.
  2. Välj Logga ut överallt under ditt profilnamn.
  3. Välj OK för att bekräfta att du vill logga ut från alla sessioner och enheter.
  4. Välj kontot som ska loggas ut under Välj ett konto.

Hur många Microsoft konton kan man ha?

Varje person som omfattas av prenumerationen kan installera Microsoft 365 på sina enheter och vara inloggad på upp till fem enheter i taget. Microsoft 365 Personal som kan användas av dig. Du kan installera Microsoft 365 på alla dina enheter och vara inloggad på fem enheter samtidigt. Måste man prenumerera på Office 365? Med de kostnadsfria Office-apparna på din mobila enhet kan du göra några grundläggande uppgifter som att visa, skapa och redigera filer. Du behöver dock en kvalificerande Microsoft 365 prenumeration om: Din mobila enhet är större än 10,1 tum.

Hur tar man bort ett Google konto från en dator?

Öppna Google-kontot. Klicka på Data och integritet till vänster. Scrolla till Data från appar och tjänster som du använder. Klicka på Ta bort en av Googles tjänster under Ladda ned eller radera dina uppgifter. Med hänsyn till detta, måste man ha ett microsoft-konto? Du måste ha ett Microsoft-konto för att installera och aktivera Office version 2013 eller senare och Microsoft 365 för hemmabruk . Du kan redan ha ett Microsoft-konto om du använder en tjänst som Outlook.com, OneDrive, Xbox Live eller Skype, eller om du har köpt Office i Microsoft Store online.

Hur tar man bort ett konto på Windows 10?

Ta bort ett Microsoft-konto från Windows 10

Steg 1: Öppna appen Inställningar. Navigera till konton > Familj och andra användare. Steg 2: Du har nu möjlighet Andra användare avsnittet innehåller alla användarkonton som finns på datorn.
Följaktligen, kan man byta microsoft-konto?

Ja, du kan ändra ditt Microsoft-konto. Gå bara till Microsoft-kontots webbplats och logga in med dina aktuella inloggningsuppgifter. Därefter klickar du på "Personliga inställningar" och väljer "Kontokontroll". På den här sidan kan du uppdatera din e-postadress, telefonnummer och annan kontaktinformation.

Vad är ett kontonamn?

En kontonamn är ett unikt namn som används för att identifiera ett bankkonto. Kontonamnen används för att säkerställa att pengar hamnar på rätt konto och för att förebygga bedrägeri.

By Martel Coler

Kan inte ta emot vissa Mail? :: Måste man ha Windows?
Användbara länkar