Hem > K > Kan Man Se Sin Historik På Facebook?

Kan man se sin historik på Facebook?

Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Visa aktivitetshistorik. Tryck på Filter längst upp och tryck sedan på Kategorier. Tryck på Loggade åtgärder och annan aktivitet och tryck sedan på Sökhistorik.

Läs mer

Hur hittar man papperskorgen på Facebook?

Du kan återställa innehåll i Papperskorg i aktivitetsloggen.

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg.
  3. Tryck på Papperskorg längst upp i din aktivitetslogg.
På motsvarande sätt, hur tömmer man papperskorgen på facebook? Så här hittar du mer specifikt innehåll att ta bort:
  1. Tryck på Filter längst upp i din aktivitetslogg.
  2. Tryck på den kategori som du vill filtrera efter (till exempel Inlägg).
  3. Bläddra ned till det du vill ta bort och tryck sedan på bredvid innehållet.
  4. Om innehållet kan tas bort trycker du på Flytta till papperskorg.

Hur lång är en händelse på Facebook?

Varje foto eller video som du delar i händelsen finns i avsnittet Händelser på Facebook och Messenger-appen i 24 timmar. Efter 24 timmar kan du behålla de Stories du har delat i Stories-arkivet, som bara är synligt för dig. Med tanke på detta, vad är arkiv facebook? Du kan arkivera eller ta bort en del av innehållet som du delar på Facebook, som inlägg, foton och videor, direkt från nyhetsflödet eller tidslinjen. Från varje inlägg kan du välja att göra följande: Flytta till arkiv. När du flyttar innehåll till arkivet är det bara synligt för dig.

Dessutom, hur kan jag ta tillbaka ett raderade inlägg på facebook?

Skulle man ångra att man har raderat ett eller flera inlägg så har man 30 dagar på sig att återställa inläggen efter det att de raderats. Det går även att välja att bara arkivera inläggen så att de fortfarande finns kvar på Facebook men bara är synliga för användaren själv. Hur arkiverar man bilder på Facebook? Tryck på inlägget som du vill arkivera. Tryck på (iPhone) eller (Android) längst upp till höger. Välj Arkivera.

Folk frågar också hur tar man bort incheckningar på facebook?

Gå till inlägget. Klicka på och välj Redigera inlägg. Klicka på på platsen för att ta bort den. Klicka på Spara. Med hänsyn till detta, vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på facebook?

En nyhetsflöde är den sammanhängande ström av nyheter som visas på användares Facebook-sidor. En händelse är ett specifikt datum och tid för en aktivitet som användare kan anmäla sig till eller gilla. Händelser visas på användares nyhetsflöden och i kalendern, och användare kan också skapa minnesvärda händelser från sina egna liv eller från andra aktiviteter.

Hur kan jag se vem som har sett min händelse?

Det går inte att se vilka som har sett ens event i Facebooks app eller på webbsidan. Man kan dock se hur många som har gått in på eventet, och då antalet som har gått in på eventet ökar kan man få en uppfattning om hur många som har sett det.

By Willem

Vad händer om man rensar webbinformation? :: Hur tar man bort Windows Live Mail?
Användbara länkar