Hem > H > Hur Tar Jag Bort Sökningar?

Hur tar jag bort sökningar?

Radera sökhistorik

  1. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Sökhistorik.
  3. Välj den sökhistorik du vill radera. Du kan välja följande: All sökhistorik: Tryck på Radera. ovanför historiken. Radera all aktivitet. En tidsperiod: Tryck på Radera.

Läs mer

Hur tar man bort Sökförslag på Google?

Så här inaktiverar du populära sökningar:

  1. Öppna Google-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen. Inställningar. Allmänt.
  3. Inaktivera Autoslutför med populära sökningar.
Man kan också fråga hur stänger man en webbsida? Om du inte vill att webbläsaren ska ge försIag på webbadresser när du börjar skriva i adressfältet så går du in på menyn Adressfältet/Ge förslag i adressfältet från: och väljer "Ingenting".

Därmed, kan inte rensa webbhistorik?

Chrome

  • Klicka på skiftnyckelikonen i webbläsarens verktygsfält.
  • Välj Verktyg.
  • Välj Ta bort webbinformation.
  • I rullgardinsmenyn längst upp välj hur långt bak i tiden du vill radera.
  • I dialogrutan som visas markerar du kryssrutan Rensa webbhistorik och Töm cache.
  • Klicka på Rensa webbinformation.
Därefter, hur får man bort historik på iphone? Rensa historik, cache och cookies

Om du vill rensa historik och cookies i Safari trycker du på Inställningar > Safari och därefter på Rensa historik och webbplatsdata.

Med hänsyn till detta, vad innebär rensa historik?

Rensa sin webbhistorik gör man oftast så att andra personer inte kan se vad man har besökt, men bland annat även för att frigöra hårddiskutrymme. Detta bör göras på publika platser, såsom jobb, caféer och bibliotek men kan även utföras på sin personliga enhet. Man kan också fråga vill inte se populära sökningar? Här hittar du Googles historikredigering. Klicka på kugghjulet uppe till höger och välj Hämta för att ladda ner historiken. Välj istället Ta bort objekt om du vill radera historiken, antingen för en viss period eller sedan tidens början, som Google kallar det.

Därefter, varför kan jag inte radera sökningar på google?

Radera aktivitet efter datum eller produkt

Öppna myactivity.google.com på en telefon eller surfplatta med Android. Scrolla ned till din aktivitet. Filtrera aktiviteten. Du kan filtrera efter datum och produkt samtidigt.
Och en annan fråga, vad trendar på google?

Det finns många olika saker som är trending på google just nu. Ett av de mest populära är "World Cup 2018" eftersom fotbolls-VM är i full gång just nu. Andra populära sökningar är "Royal Wedding", "E3 2018" (en stor spelkonvent) och "4th of July".

Hur Avblockerar man en hemsida?

Det finns flera sätt att unblocka en webbplats. En av de enklaste och mest effektiva sätten är att använda en webbläsare som har inbyggd VPN-funktionalitet. Opera är en sådan webbläsare och det är gratis att ladda ner och använda. Andra webbläsare som också har inbyggd VPN-funktionalitet är TunnelBear och Hotspot Shield.
Det finns också flera gratis VPN-tjänster som du kan ladda ner och installera på din dator. En av de mest populära är hide.me. Andra VPN-tjänster är CyberGhost VPN, Windscribe och ZenMate.

By Dulcea Wycuff

Hur tar man bort dubbletter? :: Hur får jag bort läslistan på Mac?
Användbara länkar